Βίκυ Χατζηβασιλείου: αυτά είναι τα επόμενα τηλεοπτικά της βήματα (βίντεο)

27 Μαρτίου 2021 14:15

Βίκυ Χατζηβασιλείου: αυτά είναι τα επόμενα τηλεοπτικά της βήματα (βίντεο)

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στο “Πρωινό” παρέα με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Άνοιξε τα χαρτιά της μιλώντας για την αποχή από την τηλεόραση αλλά και για τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου  αποκάλυψε πως γνωρίζει ποια θέλει να είναι.

Η παρουσιάστρια δήλωσε πως αισθάνεται ήρεμη αλλά και εντελώς συνειδητοποιημένη, επηρεασμένη κυρίως από τις αλλαγές που έχει πραγματοποιήσει η ίδια στη ζωή της το τελευταίο διάστημα.

Φέρνοντας ως παράδειγμα την αποχώρησή της από τον Alpha, η Βίκυ Χατζηβασιλείου αναφέρθηκε στο γεγονός. Εξήγησε τον τρόπο που το χειρίστηκε, καθώς τότε ο Alpha της είχε προτείνει την παρουσίαση ενός τηλεπαιχνιδιού. Μια πρόταση που δεν την ικανοποιούσε απόλυτα, καθώς δεν συνδεόταν με την τηλεοπτική της ταυτότητα.

“Εγώ τότε επέλεξα να μην κάνω τίποτα, από το να κάνω κάτι που δεν θα ήμουν εγώ. Και πρέπει να τιμάς λίγο και τη διαδρομή σου και τα κύτταρά σου, και την αποστολή σου. Θεωρώ ότι είχα μια αποστολή που ολοκληρώθηκε, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Βλέπω τα σημάδια από το σύμπαν που έρχονται και νιώθω ότι δεν θα ξανακάνω το “Πακέτο” ξανά, δεδομένων και των συνθηκών λόγο κορονοϊού” δήλωσε, ενώ σε ερώτηση για το τι θα ήθελε να κάνει τηλεοπτικά απάντησε: “Θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή που θα μετέφερε τον κόσμο σε μια πιο θετική κατάσταση ζωής, σε μια πιο θετική προσέγγιση της πραγματικότητας. Έχω ένα πολύ ενδιαφέρον concept στο μυαλό μου, έχω βρει και τον τίτλο, αλλά δεν ξέρω τώρα αν τα κανάλια είναι έτοιμα για κάτι τέτοιο. Θέλω να δω το επόμενο βήμα, θέλω να είμαι πάντα χρήσιμη”.