Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν αντέχω άλλο να “Πισπιρίζουμε” , δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι έφαγε στη φυλακή»

15 Μαΐου 2022 20:15

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν αντέχω άλλο να "Πισπιρίζουμε" , δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι έφαγε στη φυλακή»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα στην εκπομπή Όλα Γκουντ, και σχολίασε τα όσα παρακολουθούν οι τηλεθεατές το τελευταίο διάστημα στις οθόνες τους, αλλά και τον λόγο που δεν θα έκανε ξανά το Πάμε Πακέτο

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου σχολίασε με τον δικό της τρόπο όσα παρακολουθούν οι τηλεθεατές στις οθόνες τους και μονοπωλούν το ενδιαφέρον τους.

Για το Πάμε Πακέτο είπε

«Έχει κλείσει ο κύκλος του Πακέτου από εμένα, παρότι μου ζητάνε να το ξανακάνω. Όταν ήρθε και ο covid, τα σημάδια ήταν σαφή. Την ολοκλήρωσα νομίζω με τον καλύτερο τρόπο, με αγάπη και επιτυχία, νιώθω ευγνωμοσύνη. Δεν με εγκλώβισε, το αγαπούσα, ήταν επιλογή μου. Είμαι ευλογημένη, είδα να αλλάζουν ανθρώπινες ζωές. Έχω δεχτεί προτάσεις διάφορες, κυρίως για το “Πακέτο” γιατί με έχουν ταυτίσει. Ιδανικά θα ήθελα να κάνω μία εκπομπή που να έχει μέσα και πληροφορία και ενημέρωση. Αλλά, η πληροφορία να σε πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω, όχι το τι φόρεσε η τάδε, δεν με ενδιαφέρει να το κάνω αυτό».

Η παρουσιάστρια απάντησε στην ερώτηση αν θα μπορούσε να κάνει εκπομπή βασισμένη σε κοινωνικά θέματα. Πάνω σε αυτό, σχολίασε με τον δικό της τρόπο στην υπόθεση της Πάτρας.

«Ένα πρόσωπο σαν και μένα θα διαχειριζόταν τελείως διαφορετικά το infotainment. Δεν αντέχω άλλο να “Πισπιρίζουμε” τόσο πολύ, δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι έφαγε, φτάνει με αυτό το θέμα. Μπορεί να φωτογραφίζω εκπομπές, εγώ λέω τη γνώμη μου. Δεν θα κρίνω οι άνθρωποι που παράγουν εκπομπές, αλλά θα κρίνω τι συμβαίνει σε εμάς που είμαστε απ’ έξω και λαμβάνουμε τις πληροφορίες αυτές. Το παρακολουθούμε, μην πω τώρα το γνωστό “αίμα, σπέρμα…”. Τα σκάνδαλα πάντα θα ενδιαφέρουν, το θέμα είναι εσύ που θα παράγεις τηλεοπτικό προϊόν, πόση ευθύνη έχεις απέναντι στο κοινό; Κατανοώ το κομμάτι με τα νούμερα τηλεθέασης. Εάν είχα λοιπόν το συγκεκριμένο θέμα, δεν μπαίναμε στο κουτσομπολίστικο του πράγματος, κατεβάζει πολλά επίπεδα». Είπε χαρακτηριστικά στους παρουσιαστές.