Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν έδωσα τα παιδιά μου για εξώφυλλο ούτε άνοιξα το σπίτι μου να φωτογραφηθεί»

31 Δεκεμβρίου 2021 09:50

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν έδωσα τα παιδιά μου για εξώφυλλο ούτε άνοιξα το σπίτι μου να φωτογραφηθεί»

Καλεσμένη της Αννίτας Πάνια ήταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου, στην εκπομπή Ανοιχτά του Open. Μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή της και για την πολυετή παρουσία της στην τηλεόραση.

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν έδωσα τα παιδιά μου για εξώφυλλο ούτε άνοιξα το σπίτι μου να φωτογραφηθεί».

Κράτησε την οικογένειά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

«Δεν έδωσα τα παιδιά μου για εξώφυλλο ούτε άνοιξα το σπίτι μου να φωτογραφηθεί ούτε άφησα να εκτεθεί η προσωπική μου ζωή στα έντυπα»

Ο γάμος της με τον Γιάννη Ακκά

«Αλλάζουν οι θέσεις, αλλάζουν οι άνθρωποι, το θέμα είναι να έχεις την υπομονή να ισορροπήσεις τις καινούριες συνθήκες».

«Υπάρχει ελευθερία και σεβασμός στην ανάγκη ελευθερίας του άλλου. Ποτέ δεν μου είπε ο Γιάννης “μην κάνεις κάτι”. Σε όλα ήταν σύμμαχός μου»

Η πρώτη επαφή με την τηλεόραση

«Αυτό το οφείλω στη Ζήνα Κουτσελινη, Με είδε να παρουσιάζω τα βραβεία για τις “Γυναίκες της Χρονιάς” και μου είπε εσύ πρέπει να κάνεις ψυχαγωγία. Πήγα στο ραντεβού και ήταν ο Λάτσιος και Ζήνα στο γραφείο και από όλα ξεχώρισα το “Έχεις γράμμα”».

«Με πόνεσε όταν σταμάτησε το Πακέτο. Με πόνεσε γιατί ήταν μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Το γκραν φινάλε έγινε γιατί η νέα διοίκηση αποφάσισε ότι δεν θέλει να κρατήσει το “Πάμε Πακέτο”».

Το ατύχημα του γιου της

«Ταλαιπωρήθηκε το παιδί ποτέ. Δεν πίστεψα ποτέ αυτά που μου λέγανε οι γιατροί ότι θα βλέπει 2/10 εγώ του είπα ότι θα βλέπει κανονικά. Αυτή είναι η υπέρβαση, το κβαντικό άλμα που λέμε στην αυτογνωσία. Ο Χρήστος βλέπει πλέον 9/10. Ο άνθρωπος έχει τεράστια δύναμη μέσα του».

Το εργασιακό bullying

«Είχα πάρα πολλές κόντρες στη δουλειά. Υπήρχαν άνθρωποι που μίλησαν προσβλητικά για μένα δημόσια μέσα από το κανάλι μου. Υπέστην εργασιακό μπούλινγκ από ανώτερο. Μου καταλόγισε ότι άφησα τα παιδιά μου κι ήρθα στην Αθήνα, για την ηλικία μου. Μίλησα με την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και είπα “την συγκρατήστε τον είναι ντροπή αυτό που κάνει για το ίδιο το κανάλι. Υπάρχει τοξικότητα, ανταγωνισμός. Αναγκαστικά όταν από αυτό εξαρτάται η βιωσιμότητα της εκπομπής με ενδιέφεραν τα νούμερα».

Η απώλεια του πατέρα της

«Ήταν μαύρη περίοδος στη ζωή μου. Ακόμα και οι πυτζάμες που φορούσα ήταν μαύρες. Μου ήταν αδύνατο να σκεφτώ φωτεινά. Του είχα αδυναμία, ήταν καλοσυνάτος, καινοτόμος. Όταν έφυγε ο πατέρας μου φτώχυνε η ανθρωπότητα».