Βίκυ Χατζηβασιλείου: Πήρε το μικρόφωνο από την Άννα Βίσση και τραγούδησε!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

22 Οκτωβρίου 2022 10:40

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου διασκέδασε με την ψυχή της το βράδυ της Παρασκευής καθώς βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση.

Η παρουσιάστρια, Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν καλεσμένη φίλης της, η οποία είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε στο μαγαζί όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση.

Η Χατζηβασιλείου… ξεσάλωσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Χόρεψε ξέφρενα, ενώ κάποια στιγμή πήρε ακόμη και το μικρόφωνο από τη Βίσση και άρχισε να τραγουδάει!

Όπως ήταν φυσικό, γνώρισε την αποθέωση από τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι απόλαυσαν την ερμηνεία της, ενώ και η ίδια το καταχάρηκε!

Πάντως, λίγες ώρες νωρίτερα, η Χατζηβασιλείου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη, «Όλα για τη ζωή μας» στο MEGA και μίλησε για το ποια ήταν η χειρότερη χειριστική συμπεριφορά που έχει βιώσει αλλά και στο πώς την αντιμετώπισε.

Όπως τόνισε, κατά το παρελθόν είχε πέσει θύμα χειριστικής συμπεριφοράς και λεκτικής κακοποίησης: «Ήταν μία σχέση που είχα πολύ παλιά και είπα ‘τέρμα, δεν γίνεται’. Γιατί πλέον ταλαιπωρούμαι εγώ. Δεν γίνεται να συνεχίζω να βασανίζω εγώ τον εαυτό μου γιατί το επιτρέπω να συμβεί.

Εγώ το επέτρεπα. Ήταν λεκτικά και συμπεριφορικά κακοποιητική σχέση. Υπήρχαν ‘μούτρα’, ένιωθα μία αμηχανία, αυτή τη δυσαρμονία, δεν νιώθεις ευχάριστα, νιώθεις μία πίεση που διαχέεται παντού» τόνισε η παρουσιάστρια.

Πρόσφατα βρέθηκε και στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί.

«Δέχθηκα προτάσεις και τις συζήτησα κιόλας. Ήταν δύο διαφορετικά κανάλια, δεν θα τα πούμε γιατί δεν έχει νόημα. Είχαμε συζητήσει για την πρωινή ζώνη αλλά οι συνθήκες δεν είναι αυτές που θα ήθελα εγώ να λειτουργήσω χωρίς να προσλαμβάνω.

Δηλαδή, να προσλάβω τις τοξίνες της τηλεόρασης αλλά να έχει και μια απόδοση αυτό στον κόσμο. Εγώ θέλω να είμαι χρηστική, χρήσιμη, κάτι να δίνω.

Δεν με ενδιαφέρει απλά να είμαι στην τηλεόραση. Δεν θέλω να κάνω τηλεόραση απλά για να είμαι στην τηλεόραση, δεν το έχω ανάγκη», αποκάλυψε.