Βίκυ Καγιά: «Δεν ήμασταν ποτέ αδελφικές φίλες με τη Χριστοπούλου»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

18 Σεπτεμβρίου 2022 11:05

Δεν πήρε και πολύ βαριά τις δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου, οι οποίες την αφορούσαν, η Βίκυ Καγιά, που έδωσε τη δική της απάντηση.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» και σχολίασε τις σχέσεις που διατηρεί με τους πρώην κριτές του «Greece’s next top model».

Παράλληλα, αναφέρθηκε σε πρόσφατες δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου, η οποία έκανε λόγο για «διαφορές και εντάσεις» ανάμεσά τους.

«Δεν μπορώ να κάθομαι και να απαντάω σε αυτό το πράγμα. Όχι ότι με προσβάλει και δεν θα ήθελα αλλά νομίζω της έχω απαντήσει ότι όταν είμαι εκνευρισμένη κι όταν δεν μου αρέσει κάτι, σας το λέω.

Ουσιαστικό θέμα δεν είχαμε ποτέ», είπε αρχικά η Καγιά.

Και πρόσθεσε: «Δεν ήμασταν ποτέ και αδελφικές φίλες που χαλάσαμε τις σχέσεις μας. Ήμασταν γνωστές και συνεργαστήκαμε πάρα πολύ αρμονικά.

Τώρα αν στο τέλος της συνεργασίας μας υπήρξε κάποια ένταση κι οποιαδήποτε παρεξήγηση, είναι τέσσερα χρόνια και δεν ξέρω αν έχει σημασία να το συζητάμε.

Μπορεί να δηλώνει ό,τι αισθάνεται αλλά από τη δική μου μεριά, δεν υπάρχει καμία ατζέντα ή δεύτερη σκέψη».

Για τη σχέση της με τη Καγιά μίλησε η προ ημερών η Χριστοπούλου ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι άριστη καθιστώντας ωστόσο σαφές ότι υπάρχει σεβασμός και από τις δύο πλευρές.

Με αφορμή δηλώσεις που έκανε η Καγιά στην εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ, η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά αξιοποίησε την ευκαιρία να ρωτήσει τη συνεργάτιδά της, Χριστοπούλου για τη σχέση τους μετά τη συνεργασία που είχαν στο «Greece’s next top model».

«Τώρα σκέφτηκα ότι έχετε μία άριστη σχέση με τη Βίκυ Καγιά», είπε αρχικά η Σκορδά απευθυνόμενη στην Έλενα Χριστοπούλου.

Τότε εκείνη πήρε τον λόγο και απάντησε, λέγοντας: «Άριστη δεν θα την έλεγα. Έχουμε μία σχέση σεβασμού θα πω. Μέχρι εκεί».

«Υπάρχει καλύτερο πράγμα από τον σεβασμό;» διερωτήθηκε με τη σειρά της η Σκορδά.

Και πρόσθεσε: «Αρχίζουν όλα από τον σεβασμό. Αν δεν υπάρχει σεβασμός, δεν μπορεί να υπάρξει και συνέχεια στο μέλλον».

Τότε η Χριστοπούλου παρενέβη και είπε: «Όχι, όχι. Εγώ δεν θέλω συνέχειες. Θα μείνω στον σεβασμό».