Βίκυ Καγιά: Η απάντηση στον χαρακτηρισμό «σκουπίδι» της Μαρίνας Πατούλη

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

22 Σεπτεμβρίου 2022 10:20

Η Βίκυ Καγιά αντέδρασε στην κριτική που δέχεται η ίδια όσο οι υπόλοιποι κριτές στο «Greece’s next top model».

Η παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά απάντησε στις πρόσφατες δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη και της Έλενας Χριστοπούλου σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στο «GNTM».

Το μοντέλο δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Γιώργος δεν έσκυψε κανένα κεφάλι, το κεφάλι του είναι πάντα ψηλά και είναι περήφανος.

Δεν ασκούμε κανένα είδος βίας και κανένα είδος bullying. Εμείς λέμε τη γνώμη μας σε οποιοδήποτε κορίτσι που πρέπει να το ξυπνήσουμε για να κάνει ένα βήμα παραπάνω.

Αλλά εγώ δεν μπορώ να απαντάω κάθε εβδομάδα στα σχόλια του καθενός.

Τα αρνητικά σχόλια με τα χρόνια τα έχω συνηθίσει. Την εποχή του ‘Πρωινού Καφέ’ έκλαιγα συνέχεια και δεν έβγαινα από το σπίτι μου».

Σχετικά με τον χαρακτηρισμό «σκουπίδια» της Πατούλη, η Καγιά είπε: «Έχει το δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη της. Εγώ δεν τη γνωρίζω προσωπικά την κυρία αλλά μπορεί να λέει δημόσια τη γνώμη της ελεύθερα.

Αυτή η εκπομπή δημιουργεί πάρα πολλά συναισθήματα και είναι όλα δεκτά. Είναι αστείο όλο αυτό, εγώ δεν έχω να πω τίποτα κακό για κανέναν άνθρωπο».

Σε άλλο σημείο, η Καγιά τοποθετήθηκε και για τις φήμες που την ήθελαν να έχει τσακωθεί με τη Σοφία Χατζηπαντελή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του ριάλιτι μόδας, λέγοντας: «Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι το babe love μου, μιλάμε καθημερινά και στο τηλέφωνο και στο Instagram.

Τη λατρεύω και την εκτιμώ, την γουστάρω πολύ που φωνάζει και στα επόμενα επεισόδια θα δείτε και άλλα».

Υπενθυμίζεται πως η Πατούλη είχε πει για το «GNTM» τα εξής: «Θεωρώ ότι είναι ένα τηλεοπτικό σκουπίδι κι ότι προσβάλλει τη νέα γενιά. Χαλάει τα πρότυπα και προσβάλλει τη γυναίκα.

Δεν θα το ξαναδώ ποτέ».

Από την άλλη η Χριστοπούλου ανέφερε: «Με έχει πιάσει ταχυπαλμία, νιώθω και είδα βία. Δεν είναι έτσι η δουλειά μας. Αυτό είναι πάρα πολύ ’90s, είναι ξεπερασμένο και πασέ.

Στη δική μου τη δουλειά ένα κορίτσι 18 χρονών που είναι άπειρο, έρχεται για να μάθει, για να το φροντίσουμε και να το αγκαλιάσουμε, όχι για να του κάνουμε αυτό το bullying.

Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω, δεν ξέρω ποιος το άφησε να γίνει».