Βίκυ Καγιά: “Πετσόκοψε” την Έλενα Χριστοπούλου – «Το GNTM την ανέδειξε»

19 Μαΐου 2022 11:30

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα ανάμεσα στην Βίκυ Καγιά και την Έλενα Χριστοπούλου για την παρουσία της δεύτερης στο Next Top Model μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Βίκυ Καγιά ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή πώς για να επιστρέψει στο Next Top Model δεν ζήτησε από την παραγωγή να απομακρυνθούν οι υπόλοιποι της κριτικής επιτροπής.

Πάντως η κόντρα της Βίκυς Καγιά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου κρατάει από την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν όταν η ξανθιά παρουσιάστρια χρεώθηκε την απομάκρυνση της Hλιάνας από το reality μόδας.

«Απ’ ό,τι ξέρω μέσα Ιουνίου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το GNTM. Όταν αλλάζουν τα πάντα χρειάζεται λίγος χρόνος για αναπροσαρμογή. Η κριτική επιτροπή δεν έχει κλείσει ακόμη. Κάνουν δοκιμαστικά ακόμα. Μόνο για τον Γιώργο Καράβα ξέρω. Πρόκειται για νέα άτομα που δεν έχουν ξαναεμφανιστεί στην τηλεόραση.

Δεν θα επέλεγα ούτε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ούτε την Έλενα Χριστοπούλου για την κριτική επιτροπή, θα προτιμούσα κάποιον από τα παλιά Next Top Model, όπως ο Χριστόφορος Κοτέντος, Τάσος Σωφρονίου. Δεν ξέρω γιατί η Έλενα δήλωσε ότι δεν θα επέστρεφε. Το GNTM την ανέδειξε, της έδωσε τη δόξα που χρειάζεται για να προχωρήσει παραπέρα. Μπορεί μέσα της να έχει κάποια πικρία δεν ξέρω. Δεν μπορώ να μιλάω για τους άλλους. Λυπάμαι που νιώθει έτσι αλλά αυτό είναι.

Είναι ένα project που η Ζενεβιέβ αγαπούσε και απομακρύνθηκε από αυτό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει καλή σχέση με το κανάλι. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να δηλώνει αυτό που θέλει όπως το θέλει, ο καθένας έχει το δικαίωμα να παίρνει ό,τι αποφάσεις θέλει και να εκνευριστεί και να πει κάτι παραπάνω. Μπορεί η γυναίκα να έχει στεναχωρηθεί, ξέρω εγώ; Δικαίωμα του καθενός»

Το τελευταίο διάστημα η Βίκυ Καγιά έχει έρθει σε σύγκρουση και με τη Ζενεβιέβ η οποία απομακρύνθηκε και αυτή από το ριάλιτι μόδας!