Βίκυ Καγιά: Οι σπάνιες φωτογραφίες της από επίδειξη μόδας σε ηλικία 23 ετών

Συντάκτης: Newsroom

11 Οκτωβρίου 2022 14:15

Βίκυ Καγιά: Οι σπάνιες φωτογραφίες της από επίδειξη μόδας σε ηλικία 23 ετών

H Bίκυ Καγιά ξεκίνησε την καριέρα της στην ηλικία των 14 συμμετέχοντας σε διάφορες καμπάνιες και φωτογραφήσεις για περιοδικά.

Στη διάρκεια της πορείας της στο modeling ταξίδεψε σε όλες τις πρωτεύουσες της μόδας όπως το Παρίσι, η Νέα Υόρκη, το Μιλάνο και συνεργάστηκε με διάσημους οίκου μόδας, φωτογράφους και στιλίστες.

Πρόσφατα μάλιστα, δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες που τη δείχνουν σε επίδειξη μόδας, όταν ήταν μόλις 23 ετών.

Η Βίκυ Καγιά για την κόντρα της με τη Σοφία Χατζηπαντελή: «Όχι, όχι, αυτό είναι προπαγάνδα»

Για την αποχώρηση της Σοφία Χατζηπαντελή αλλά και τη Μαίρη Βυτινάρος, μίλησε η Βίκυ Καγιά στην εκπομπή, «Πρωινό μας».

«Εγώ δεν είπα ποτέ ότι ήταν λάθος κίνηση να έρθει η Σοφία Χατζηπαντελή στο GNTM. Όχι, όχι, αυτό είναι προπαγάνδα, δεν είναι αλήθεια. Εμείς μιλήσαμε για την ανάρτηση που έκανε η Σοφία, δεν έχει καμία σχέση με το να έρθει σαν guest ή όχι».

Όσο για τα σχόλια στο instagram που έκανε η Σοφία Χατζηπαντελή για τη Μαίρη Βυτινάρος, η Βίκυ Καγιά σχολίασε: «Είναι μια νέα κοπέλα 25 χρονών και λειτουργούν τα social media πολύ διαφορετικά, απ΄ότι το κάνουμε εμείς. Αυτοσαρκάζονται, γνωρίζονται μέσα από τα social media και τα λειτουργούν με άλλο τρόπο. Μπορεί να το σκέφτηκε μια δεύτερη φορά, δεν έγινε κάτι, δεν χάλασε και ο κόσμος».

Για τις σχέσεις της με τον Δημήτρη Σκουλό: «Ο Δημήτρης ήταν ένας συνεργάτης τότε που ως φωτογράφος κι εγώ ως μοντέλο δουλέψαμε πολύ αρμονικά μαζί, συνεργαστήκαμε στο GNTM μια χαρά, αλλά δεν ήμασταν ποτέ κολλητοί χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αντιπαθούμε ο ένας τον άλλο».

Βίκυ Καγιά: «Στο εξωτερικό δεν ήμουν και κάτι σπουδαίο»

Βίκυ Καγιά: «Στο εξωτερικό δεν ήμουν και κάτι σπουδαίο»

Η Βίκυ Καγιά έδωσε συνέντευξη και ήταν αποκαλυπτική…

Ήταν δύσκολο να μεγαλώνεις με τη δημοσιότητα να σε ακολουθεί;

Δεν μου ήρθε απότομα. Το συνήθισα και το απομυθοποίησα. Έκανα μια δουλειά όπου η απόρριψη ήταν το πρώτο πράγμα. Έπρεπε να συνυπάρξεις με υπερείδωλα απ’ όλο τον κόσμο, έπρεπε να έχεις bookers, δεν υπήρχε το #MeToo, άρα έπρεπε να ακούς τις καμπάνες και να μη λες πολλά.

Οπότε όλη αυτή η δημοσιότητα δεν μου έλεγε και τίποτα. Γιατί ο στόχος μου ήταν να πετύχω διεθνώς. Αλλά στο εξωτερικό δεν ήμουν και κάτι σπουδαίο. Μόλις πήγαινα να απογειωθώ, ερχόταν η σφαλιάρα.

Γιατί μοντέλο;

Δεν είχα πει ποτέ ότι θέλω να γίνω μοντέλο. Όμως όταν μου ανοίχτηκαν τα χαρτιά αυτής της δουλειάς επέλεξα αυτό το χρυσό διαβατήριο, να φύγω, να ταξιδέψω, να μάθω. Δεν ήθελα να μείνω στο καβούκι της οικογένειας. Να σπουδάσω νομικά, να παντρευτώ το καλό παιδί και να μείνω σ’ ένα σπίτι πάνω από τους γονείς μου. Ήταν ανάγκη μου να φύγω. Επειδή όλοι ήταν στραμμένοι περισσότερο πάνω στον αδελφό μου, εμένα με είχαν αφήσει ανεξάρτητη και ελεύθερη, στον αυτόματο. Με άφηναν να ονειρεύομαι και να σκέφτομαι ελεύθερα.

Τα σκέφτεσαι τα παλιά; Τα αναπολείς;

Συνέχεια. Είμαι περήφανη για κάποια πράγματα, θα άλλαζα κάποια άλλα. Όμως μια χαρά ήρθαν τα πράγματα. Ένα πράγμα που θα έβγαζα από τη σκακιέρα μου είναι το άγχος. Τι με στρέσαραν όλοι να είμαι τέλεια. Ήμουν έτσι κι αλλιώς στρατιώτης.

Πώς το διαχειρίστηκες το άγχος τότε;

Δεν ήπια ποτέ, δεν έκανα ποτέ κραιπάλες, δεν πήρα ποτέ ναρκωτικά. Έκανα όμως ψυχανάλυση από τα 22 μου. Είναι η καλύτερη επένδυση που έχω κάνει στη ζωή μου, είπε στο Gala.