Βίκυ Καγιά: Το GNTM, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Σοφία Χατζηπαντελή και το σχόλιο για τον χωρισμό της

Συντάκτης: Newsroom

8 Νοεμβρίου 2022 15:30

Βίκυ Καγιά: Το GNTM, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Σοφία Χατζηπαντελή και το σχόλιο για τον χωρισμό της

Τη Βίκυ Καγιά συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Η Βίκυ Καγιά μεταξύ άλλων, μίλησε για το φετινό κύκλο του GNTM, για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου ενώ αναφέρθηκε και στις πολυσυζητημένες δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το GNTM.

«Είχα την ευλογία και την τύχη φέτος να συνεργαστώ με τον Τάσο και τον Γιώργο, δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερους συνοδοιπόρους σε αυτό το ταξίδι. Είμαι λίγο συγκινημένη που ο Τάσος θα πάει στο Παρίσι, εγώ θα γυρίσω στα δικά μου, ο Γιώργος στα δικά του και θα χαθούμε λίγο, αλλά θα κρατάμε επαφές για όποτε μπορούμε».

Αναφορικά με το αν δέθηκε περισσότερο με τη φετινή κριτική επιτροπή, η Βίκυ Καγιά εξήγησε: «Δεν θεωρώ ότι υπάρχει σύγκριση γιατί και πριν δεμένοι ήμασταν και ήταν άλλη η συνθήκη απλά ήταν άλλη η πληροφορία αυτή τη φορά. Όπως και να το κάνουμε όταν βλέπουμε το ίδιο και το ίδιο, θέλει και αλλαγή κάποια στιγμή, οπότε πιστεύω για καλό έγινε».

Στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά και στις πρόσφατες δηλώσεις της όπου αποκάλυψε πως την περίοδο που συμμετείχε στο GNTM είχε βιώσει μπούλινγκ.

«Δεν ξέρω τι συνέβη με την Ηλιάνα και όλα αυτά που είπε. Είναι κάτι πολύ προσωπικό της και δεν μπορώ να μιλήσω εγώ για αυτό, θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια. Για όλους με στενοχωρεί να ακούσω κάτι αντίστοιχο».

Τέλος, η Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε και στην Σοφία Χατζηπαντελή ενώ δεν δίστασε να απαντήσει και στην ερώτηση για τον χωρισμό της συνεργάτιδάς της.

«Τη Σοφία θα τη δείτε προς το τέλος του GNTM, όπως είχε συμφωνηθεί. Εγώ την είδα εχθές που ήρθε και είναι στα καλύτερά της. Μας είπε για τον χωρισμό της από τον Ζακ, αλλά είναι 25 χρονών οπότε δεν χρειάζεται να αγχώνεται για αυτά».

Βίκυ Καγιά: «Στο εξωτερικό δεν ήμουν και κάτι σπουδαίο»

Βίκυ Καγιά: «Στο εξωτερικό δεν ήμουν και κάτι σπουδαίο»

Η Βίκυ Καγιά έδωσε συνέντευξη και ήταν αποκαλυπτική…

Ήταν δύσκολο να μεγαλώνεις με τη δημοσιότητα να σε ακολουθεί;

Δεν μου ήρθε απότομα. Το συνήθισα και το απομυθοποίησα. Έκανα μια δουλειά όπου η απόρριψη ήταν το πρώτο πράγμα. Έπρεπε να συνυπάρξεις με υπερείδωλα απ’ όλο τον κόσμο, έπρεπε να έχεις bookers, δεν υπήρχε το #MeToo, άρα έπρεπε να ακούς τις καμπάνες και να μη λες πολλά.

Οπότε όλη αυτή η δημοσιότητα δεν μου έλεγε και τίποτα. Γιατί ο στόχος μου ήταν να πετύχω διεθνώς. Αλλά στο εξωτερικό δεν ήμουν και κάτι σπουδαίο. Μόλις πήγαινα να απογειωθώ, ερχόταν η σφαλιάρα.

Γιατί μοντέλο;

Δεν είχα πει ποτέ ότι θέλω να γίνω μοντέλο. Όμως όταν μου ανοίχτηκαν τα χαρτιά αυτής της δουλειάς επέλεξα αυτό το χρυσό διαβατήριο, να φύγω, να ταξιδέψω, να μάθω. Δεν ήθελα να μείνω στο καβούκι της οικογένειας. Να σπουδάσω νομικά, να παντρευτώ το καλό παιδί και να μείνω σ’ ένα σπίτι πάνω από τους γονείς μου. Ήταν ανάγκη μου να φύγω. Επειδή όλοι ήταν στραμμένοι περισσότερο πάνω στον αδελφό μου, εμένα με είχαν αφήσει ανεξάρτητη και ελεύθερη, στον αυτόματο. Με άφηναν να ονειρεύομαι και να σκέφτομαι ελεύθερα.

Τα σκέφτεσαι τα παλιά; Τα αναπολείς;

Συνέχεια. Είμαι περήφανη για κάποια πράγματα, θα άλλαζα κάποια άλλα. Όμως μια χαρά ήρθαν τα πράγματα. Ένα πράγμα που θα έβγαζα από τη σκακιέρα μου είναι το άγχος. Τι με στρέσαραν όλοι να είμαι τέλεια. Ήμουν έτσι κι αλλιώς στρατιώτης.

Πώς το διαχειρίστηκες το άγχος τότε;

Δεν ήπια ποτέ, δεν έκανα ποτέ κραιπάλες, δεν πήρα ποτέ ναρκωτικά. Έκανα όμως ψυχανάλυση από τα 22 μου. Είναι η καλύτερη επένδυση που έχω κάνει στη ζωή μου, είπε στο Gala.