Βίκυ Καγιά: το GNTM, το DWTS, το Shopping Star και τα σχόλια του Λάκη Γαβαλά – Η απάντησή του (βίντεο)

Συντάκτης: Newsroom

31 Αυγούστου 2022 12:40

Βίκυ Καγιά: το GNTM, το DWTS, το Shopping Star και τα σχόλια του Λάκη Γαβαλά - Η απάντησή του (βίντεο)

Η Βίκυ Καγιά άνοιξε τα χαρτιά της για το GNTM, το DWTS, το Shopping Star και τα καυστικά σχόλια του Λάκη Γαβαλά

Η Βίκυ Καγιά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ποιος Είναι Πρωινιάτικα  για το μέλλον της στο Star το οποίο καθορίζει με μονοετή συμβόλαια. Αφού δεν θέλει να δεσμεύεται με μεγαλύτερες διαπραγματεύσεις.

«Έχουν αλλάξει κάποια πραγματάκια χωρίς να μπορούμε να αλλάξουμε πολλά. Έχουμε ανανεώσει κάποια πράγματα. Το έχουμε δει λίγο αλλιώς. Οι παίκτριες είναι λίγο πιο μάχιμες. Αυτά που μπορούσαμε να αλλάξουμε τα αλλάξαμε για να είναι φρέσκια” είπε για τον νέο κύκλο του ανανεωμένου “Shopping Star” και πρόσθεσε: “Το πάω χρόνο χρόνο, μέρα μέρα. Δεν υπογράφω συμβόλαια πάνω από χρόνο. Σιγά σιγά ένα ένα. Δεν είμαι πολύ να κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια».

Το Dancing with the Stars

«Μακάρι να το δούμε. Εγώ ξετρελάθηκα. Πέρασα φανταστικά. Έμπαινα στο πλατό κάθε Κυριακή και Παρασκευή και έλεγα τι ωραία ρε παιδί μου».

«Σε αυτό το σημείο που βρίσκομαι στη ζωή μου θα επέλεγα μόνο το GNTM γιατί θα ήθελα 6 μήνες να έχω δουλειά και 6 να μην έχω. Θα σου πω την αλήθεια. Έχω κουραστεί λιγάκι». Δήλωσε για την περίπτωση που θα έπρεπε να επιλέξει.

Για τη Σοφία Χατζηπαντελή είπε:

«Ένα όνομα, μια ιστορία. Δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Το CNN της κάνει αφιερώματα. Είναι μια γυναίκα που έφτιαξε την καριέρα της μέσα σε όλο αυτό το diversity που επικρατεί στην Αμερική και είναι πολύ πιο έντονο από ότι στην Ευρώπη και κατάφερε με τα φρύδια να γίνει star. Εμείς τι έχουμε να πούμε για αυτό; Τίποτα. Φυσικά και οι Έλληνες είναι έτοιμοι για τα πρωτοποριακά. Γιατί; Τι είμαστε;” ενώ για την συνύπαρξή τους τηλεοπτικά και για τη φημολογούμενη κόντρα είπε: “Βγήκανε μαχαίρια, βγήκανε ψαλίδια, βγήκανε πιρούνια. Έγινε χαμός. Μετά αγκαλιαζόμασταν. Έτσι είναι η μόδα».

Ενώ για τα σχόλια του Λάκη Γαβαλά τόνισε:

«Ο Λάκης πάντα είναι καυστικός και αυτή είναι η προσωπικότητά του. Δεν μπορώ να το κρίνω αυτό γιατί τον εκτιμώ. Δεν θα αλλάξει η άποψή μου για τον Λάκη. Μου αρέσει που είναι καυστικός. Γιατί να μην είναι; Πρέπει να είμαστε όλοι by the book και politically correct και διπλωμάτες; Άσε τον άνθρωπο να πει αυτό που νιώθει ρε παιδί μου».

Τα νούμερα της τηλεθέασης δεν την απασχολούν

«Δεν αγχώνομαι για τα νούμερα. Αλήθεια το λέω. Φυσικά και θέλω να σκίσουμε. Αυτό εννοείται. Μη θεωρήσει κανείς ότι δεν με νοιάζει. Δεν αγχώνομαι γιατί πιο πολύ με αγχώνει η σωστή δουλειά. Πιο πολύ με αγχώνει να υπάρχει ενδιαφέρον, να είναι καλό, να είναι σωστό, να είμαστε όλοι ωραίοι. Με τα νούμερα πια και τον ανταγωνισμό που θα επικρατήσει δεν ξέρω πως θα μοιραστεί η πίτα».

Για την απόφαση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου να παρουσιάσει το Love Island σχολίασε:

«Καλά θα κάνει. Γιατί να μην το κάνει; όσο πιο πολλά πράγματα κάνουμε και όσο πιο πολύ γεμίζουμε το καλάθι των εμπειριών μας, ιδιαίτερα στην τηλεόραση που είναι ένα πολύ δύσκολο μέσο, τόσα πιο πολλά ξέρουμε. Καλά θα κάνει και καλή της επιτυχία».

Ο Λάκης Γαβαλάς σήμερα το πρωί έδωσε την δική του απάντηση για τα σχόλιά του σχετικά με την Σοφία Χατζηπαντελή

«Αντί να μιλάμε για τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σωφρονίου, μιλάμε για ένα κορίτσι επειδή το είπε το CNN. Άκουσα την Βίκυ Καγιά και καταρχήν την ευχαριστώ για τα καλά της λόγια. Δεν είμαι καυστικός, είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να μεταλαμπαδεύσει αυτά που έχει μάθει. Δεν μου λέει τίποτα ούτε η φούστα στο αγόρι ούτε τα φρύδια στο κορίτσι. Αλλά, όταν έχεις μία θέση και μέσα από αυτήν επιδιώκεις να κάνει ομοίως και όταν έχεις ένα Instagram ανοιχτό και το βλέπει κάποιος, θα πρέπει να το κρίνει».