Βίκυ Καγιά: Το twitter την έστησε στον τοίχο μετά το χθεσινό επεισόδιο GNTM

Συντάκτης: Newsroom

27 Σεπτεμβρίου 2022 14:20

Βίκυ Καγιά: Το twitter την έστησε στον τοίχο μετά το χθεσινό επεισόδιο GNTM

Το φετινό gntm έχει απασχολήσει πολύ. Μάλιστα, το πληκτρολόγιο των twitteραδων έχει πάρει φωτιά καθώς δεν ξέρουν τη να πρωτοσχολιάσουν.

Μάλιστα, πολύ είναι αυτοί οι οποίοι σχολίασαν αρνητικά τη Βίκυ Καγιά στο φετινό GNTM – και είμαστε ακόμα στην αρχή- ενώ όλο και πιο πολλοί είναι οι χρήστες του Twitter που δείχνουν τη συμπάθειά τους για την Σοφία Χατζηπαντέλη.

Αποστολόπουλος για Καγιά: «Καλύτερα να πάει στο σπιτάκι της κι έχει τον άντρα της και τα παιδάκια της»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και άνοιξε πυρ κατά GNTM αλλά και τον κριτών, Βίκυς Καγιά, Μαρίνας Πατούλη.

«Η περσινή επιτροπή του GNTM ήταν χίλιες φορές καλύτερη. Όταν θα φύγει από το GNTM ο Καράβας τι θα κάνει; Βαρκούλες αρμενίζουν. Θα πάει πάλι να κάνει τον γυμναστή και να ανοίξει με τη γυναίκα του ένα μανικιούρ. Η Βίκυ αυτό που κάνει είναι πραγματικά γελοίο. Ο τρόπος που μιλάει, η φωνούλα της, η υστερικότητα. Ειλικρινά είναι θέμα αξιοπρέπειας να σταματήσει να το κάνει αυτό το πράγμα. Καλύτερα να πάει στο σπιτάκι της κι έχει τον άντρα της και τα παιδάκια της… Πρέπει να έχεις ανάγκη να το κάνεις αυτό, να μην έχεις να φας. Να ξεφτιλίζεσαι;

Αυτό το τέρας που έχουν εκεί τη γυναίκα με το μούσι. Αυτή είναι να την πας σε τσίρκο και να γελάς ή λες Παναγιά μου θα με φάειΝα της βάλουμε μια αλυσίδα στο λαιμό και να τη βγάλουμε. Ντροπή. Σιγά μην την είχαν αυτή να πηγαίνει κόντρα στην Καγιά. Η Καγιά θέλει να έχεις μια γλώσσα και να τη γλείφεις.

«Η Μαρίνα Πατούλη δεν βλέπει τον εαυτό της στον καθρέφτη; Να δει το GNTM; Είναι η επιτομή του GNTM, όπως το κατάντησαν. Είναι γελοίο να μιλάει αυτή» δήλωσε ο Νίκος Αποστολόπουλος.