Βίκυ Καγιά: Βαφτίζει τον γιο της στο Μονακό

Συντάκτης: Newsroom

5 Ιουνίου 2022 12:47

Η βασίλισσα του Next Top Model Βίκυ Καγιά βαφτίζει τον γιο της Κάρολο Ηλία στο πριγκιπάτο του Μονακό

Η βάφτιση θα γίνει τη Δευτέρα στις 6 Ιουνίου σε στενό οικογενειακό κύκλο με λίγους και καλούς φίλους στο πριγκιπάτο του Μονακό μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των ελληνικών Μέσων ενημέρωσης.

Η Βίκυ Καγιά και ο σύζυγός σας Ηλίας Κρασσάς αποφάσισαν να γίνει η βάφτιση στο Μονακό αφού εκει μένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια μόνιμα ο νονός του γιου τους.

Η Βίκυ Καγιά σε πρόσφατη συνέντευξη της είχε περιγράψει την βάφτιση της κόρης της Bianca η οποία είχε πραγματοποιηθεί στη Βηρυτό

«Η Μπιάνκα ήταν 18 μηνών στη βάφτισή της στη Βηρυτό και το απόλαυσε, συμμετείχε σε όλα και ήταν ωραία. Το ίδιο θα θέλαμε και για το μικρό. Θα του δώσουμε και το όνομα του μπαμπά του, καθώς είναι copy paste του Ηλία σε μωρό – μόνο το σχήμα των ματιών μου έχει! Άξιο το όνομα! Και η Μπιάνκα μικρότερη ήταν ίδια ο μπαμπάς της, αλλά τελευταία έχει αρχίσει και μου μοιάζει».

Η Βίκυ Καγιά έχει στο πλευρό της την στενή της φίλη Μαρίνα Βερνίκου στο ταξίδι της στο Μονακό και έχουν πλημμυρίσει τα προσωπικά του social media με στιγμιότυπα από την απόλυτη χλιδή του πριγκιπάτου

Βίκυ Καγιά: Βαφτίζει τον γιο της στο Μονακό Βίκυ Καγιά: Βαφτίζει τον γιο της στο Μονακό

Πληροφορίες Tlife