Βίκυ Κάβουρα: «Έχω υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε σχέση»

28 Μαΐου 2022 08:57

Βίκυ Κάβουρα: «Έχω υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε σχέση»

Η Βίκυ Κάβουρα ήταν καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark και μπήκε στο Εξομολογητήριο προσπαθώντας να αγιάσει. Εκεί παραδέχτηκε πως έχει υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε σχέση,πως έχει κάνει παρακολούθηση και πως είχε επικό καβγά στα καμαρίνια με τη Σοφία Μουτίδου

Η Βίκυ Κάβουρα διηγήθηκε τον επικό καυγά της με τη Σοφία Μουτίδου και μετά μίλησε για σχέσεις και για τα προσωπικά της. Τόνισε πως στις σχέσεις της ναι μεν δεν είναι καχύποπτη, όμως έχει φτάσει στο σημείο να παρακολουθήσει άντρα, αλλά και να ψάξει το κινητό του.

Αποκάλυψε πως άθελά της έχει υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση

«Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε σχέση χωρίς να το ξέρω. Αργώ λίγο να το μάθω γιατί δεν το ψάχνω. Οι γυναίκες έχουν κάτι τρόπους να βρίσκουν τα πάντα. Εγώ βαριέμαι να ασχοληθώ με όλα αυτά και έτσι την πατάω. Είναι αλήθεια ότι όταν ψάχνεις βρίσκεις. Έχω παρακολουθήσει άντρα αλλά για μια φίλη μου. Είδαμε να βγαίνει ένα πρόσωπο που δεν περιμέναμε από ένα σπίτι. Μία φορά που είχε μεθύσει ο σύντροφός μου είδα το κινητό του. Αλλά δεν βρήκα κάτι και εκεί κατάλαβα πόσο άρρωστο είναι» είπε.

Για τον τσακωμό της με τη Σοφία Μουτίδου είπε

«Έχω τσακωθεί πάρα πολύ με μία φίλη μου που λατρευόμαστε, την Σοφία Μουτίδου και ήταν πάρα πολύ αστείος ο καβγάς μας. Είχαμε τσακωθεί πίσω στα καμαρίνια. Ακριβώς επειδή είναι πολύ πληθωρικός και έντονος χαρακτήρας, νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα. Αλλά εκείνη είχε τσαντιστεί. Εγώ έκανα τα νύχια μου εκείνη την ώρα και νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα που μου έλεγε τα δικά της. Εγώ συνέχιζα να τα κάνω αλλά αυτή το πήρε στραβά, το ότι έκανα εγώ τα νύχια μου! Έγινε σαματάς! Την λατρεύω και με λατρεύει, είμαστε πολύ αγαπημένες αλλά ήταν ο πιο αστείος καβγάς που έχει γίνει». Συμπλήρωσε η Βίκυ Κάβουρα.