Βίκυ Κάβουρα: Ποζάρει με το μπικίνι της στην άμμο και μοιράζει εγκεφαλικά!

Συντάκτης: Newsroom

27 Ιουλίου 2022 16:45

Βίκυ Κάβουρα: Ποζάρει με το μπικίνι της στην άμμο και μοιράζει εγκεφαλικά!

Η Βίκυ Κάβουρα έχει μπει για τα καλά στο κλίμα του καλοκαιριού!

H Βίκυ Κάβουρα δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών, με την ίδια να ποζάρει στην άμμο, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι με γαλάζιες λεπτομέρειες.

Βίκυ Κάβουρα: Ποζάρει με το μπικίνι της στην άμμο και μοιράζει εγκεφαλικά!

«Πάω γυμναστήριο από από 13 και η διατροφή μου είναι συγκεκριμένη από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Δεν τρώω ποτέ ελληνικά σουβλάκια. Έχω φάει μια φορά burger. Τώρα τελευταία άρχισα να τρώω μακαρόνια λόγω της προπόνησης, δεν μου άρεσαν. Προσπάθησα, πιέστηκα, εντάξει τα κατάφερα. Δεν μου αρέσουν οι πατάτες. Μου αρέσουν τα γλυκά όμως», είxε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Βίκυ Κάβουρα: «Έχω υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε σχέση»

Η Βίκυ Κάβουρα ήταν καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark και μπήκε στο Εξομολογητήριο προσπαθώντας να αγιάσει. Εκεί παραδέχτηκε πως έχει υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε σχέση,πως έχει κάνει παρακολούθηση και πως είχε επικό καβγά στα καμαρίνια με τη Σοφία Μουτίδου

Η Βίκυ Κάβουρα διηγήθηκε τον επικό καυγά της με τη Σοφία Μουτίδου και μετά μίλησε για σχέσεις και για τα προσωπικά της. Τόνισε πως στις σχέσεις της ναι μεν δεν είναι καχύποπτη, όμως έχει φτάσει στο σημείο να παρακολουθήσει άντρα, αλλά και να ψάξει το κινητό του.

Αποκάλυψε πως άθελά της έχει υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση

«Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε σχέση χωρίς να το ξέρω. Αργώ λίγο να το μάθω γιατί δεν το ψάχνω. Οι γυναίκες έχουν κάτι τρόπους να βρίσκουν τα πάντα. Εγώ βαριέμαι να ασχοληθώ με όλα αυτά και έτσι την πατάω. Είναι αλήθεια ότι όταν ψάχνεις βρίσκεις. Έχω παρακολουθήσει άντρα αλλά για μια φίλη μου. Είδαμε να βγαίνει ένα πρόσωπο που δεν περιμέναμε από ένα σπίτι. Μία φορά που είχε μεθύσει ο σύντροφός μου είδα το κινητό του. Αλλά δεν βρήκα κάτι και εκεί κατάλαβα πόσο άρρωστο είναι» είπε.

Για τον τσακωμό της με τη Σοφία Μουτίδου είπε

«Έχω τσακωθεί πάρα πολύ με μία φίλη μου που λατρευόμαστε, την Σοφία Μουτίδου και ήταν πάρα πολύ αστείος ο καβγάς μας. Είχαμε τσακωθεί πίσω στα καμαρίνια. Ακριβώς επειδή είναι πολύ πληθωρικός και έντονος χαρακτήρας, νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα. Αλλά εκείνη είχε τσαντιστεί. Εγώ έκανα τα νύχια μου εκείνη την ώρα και νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα που μου έλεγε τα δικά της. Εγώ συνέχιζα να τα κάνω αλλά αυτή το πήρε στραβά, το ότι έκανα εγώ τα νύχια μου! Έγινε σαματάς! Την λατρεύω και με λατρεύει, είμαστε πολύ αγαπημένες αλλά ήταν ο πιο αστείος καβγάς που έχει γίνει». Συμπλήρωσε η Βίκυ Κάβουρα.