Βίκυ Κάβουρα: Υπήρξε θύμα του λογιστή που βρέθηκε απαγχονισμένος!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

30 Ιανουαρίου 2023 10:55

Η Βίκυ Κάβουρα αποκάλυψε πως υπήρξε ένα από τα θύματα του 50χρονου λογιστή, ο οποίος προ ημερών βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο εκλιπών είχε πάρει 65 αυτοκίνητα προκειμένου να τα διαθέσει σε πελάτες του με leasing. Στη συνέχεια επρόκειτο να δώσει τα χρήματα σε γνωστή εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων, κάτι που όμως δεν πρόλαβε να κάνει.

Ο 50χρονος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο και για τον θάνατό του κατηγορείται μία γυναίκα 47 ετών.

Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Happy Day», υπογραμμίζοντας πως ξαφνικά έχασε το αυτοκίνητό της, όταν αστυνομικοί τη σταμάτησαν στη μέση του δρόμου και της το πήραν!

«Εγώ όπως και πολύς κόσμος νοικιάζαμε αυτοκίνητα απ’ αυτούς, ώστε να πληρώνουμε κάθε μήνα, κάποιο ποσό, ή κάποιο άλλο αυτοκίνητο ως εγγύηση και αυτά έχουν χαθεί.

Κάλεσα τον ίδιο τον άνθρωπο για να τον πληρώσω, με τον μήνα. Ήταν σε μία κατάσταση άθλια, τρόμαξα, οπότε δεν προσπάθησα ξανά. Μετά από δύο με τρεις ημέρες πληροφορήθηκα όλο αυτό που έγινε και σοκαρίστηκα», ανέφερε η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Μία πολύ γνωστή εταιρεία έδινε 60 αυτοκίνητα σε μία άλλη με τρεις υπαλλήλους για να μην τα εκμεταλλεύεται. Δεν υπάρχει κάποια λογική σε αυτό»

Σε άλλο σημείο τόνισε: «Είναι πάρα πολύς κόσμος βέβαια που την έχει πατήσει με αυτή την υπόθεση. Έχουμε μείνει χωρίς αυτοκίνητο γιατί το δικό μου έχει χαθεί. Δεν ξέρω τι γίνεται …

Ο λόγος που το αναφέρω, είναι γιατί περισσότερα από 60-70 άτομα που ξέρω, την έχουν πατήσει και περνάνε δύσκολα. Όπως κι εγώ περνάω δύσκολα αυτές τις ημέρες. Όλες αυτές τις ημέρες μπορούμε να είμαστε μαζί, να κάνουμε κάτι όλοι μαζί και να προσπαθήσουμε ό,τι μπορούμε να το διεκδικήσουμε».

Και η Κάβουρα κατέληξε λέγοντας: «Την πατήσαμε, ήταν εξαιρετικός προς όλους μας. Με τον Θεό, με τον καλό λόγο στο στόμα και την πατήσαμε. Δεν κατάλαβα την απάτη, εγώ στις ειδήσεις το είδα και μετά κατασχέθηκαν όλα από την Αστυνομία. Και λογικό είναι».