Βίκυ Κουλιανού για Ασλάνη: «Αυτό που είχε ανάγκη ήταν να τον αγαπάνε»

Συντάκτης: Newsroom

28 Δεκεμβρίου 2022 14:38

Βίκυ Κουλιανού για Ασλάνη: «Αυτό που είχε ανάγκη ήταν να τον αγαπάνε»

Η Βίκυ Κουλιανού, έδωσε συνέντευξη και μίλησε και για τον Μιχάλη Ασλάνη.

Τι θυμάσαι από τον Μιχάλη Ασλάνη;

Τι να πρωτοπώ για τον Μιχάλη, με λάτρευε. Το διάστημα που ήμουν στο εξωτερικό ήταν ο διαφημιστής μου εδώ στην Ελλάδα, χωρίς να το ξέρω. Καμάρωνε για μένα και έλεγε παντού ότι διαπρέπω. Ήταν σαν να ήμουν η προστατευόμενή του.

Ποια ήταν τα τελευταία λόγια που σας είχε πει και τα κουβαλάτε σαν φυλαχτό;

Ήταν πάντα ένα φωτεινό άτομο με καλή ψυχή. Αυτό που είχε ανάγκη ήταν να τον αγαπάνε. Ήταν ένα μεγάλο μωρό που ήθελε μια αγκαλιά. Τον έχω μέσα στην καρδιά μου και όλοι ξέραμε κοιτώντας τα μάτια του το πόσο καλός άνθρωπος ήταν, είπε η Βίκυ Κουλιανού στο ΕΓΩ.

Βίκυ Κουλιανού: Οι φήμες για το «My Style Rocks», η ηλικία και η οικογένεια που δεν ήρθε ποτέ

Βίκυ Κουλιανού: Οι φήμες για το «My Style Rocks», η ηλικία και η οικογένεια που δεν ήρθε ποτέ

Η Βίκυ Κουλιανού σε συνέντευξή της μίλησε για το J2US, απάντησε στις φήμες που τη θέλουν στην κριτική επιτροπή του «My Style Rocks» και αναφέρθηκε με πολλή αγάπη στην οικογένειά της…

Φήμες λένε ότι θα είσαι στην κριτική επιτροπή του νέου κύκλου του My Style Rocks. Τις επιβεβαιώνεις;

Υπάρχει αυτή η φήμη, αλλά εγώ την άκουσα όπως και εσύ. Ασφαλώς και θα μου άρεσε. Και πριν από το J2US μου είχε γίνει πρόταση για το GNTM αλλά δεν προχώρησε. Όλα γίνονται για καλό, γιατί έτσι ήμουν ελεύθερη να κάνω το J2US.

Η αίσθηση που δίνεις είναι ότι δεν μεγαλώνεις, ότι ζεις μια παρατεταμένη νιότη, παραμένοντας όμως σύγχρονη.

Αυτό έχει να κάνει με την ψυχή. Έχω μια εφηβική ψυχή, οπότε όλο αυτό μεταφέρεται και στην ενέργεια του σώματος. Νομίζω ότι η ηλικία που έχουμε στα χαρτιά δεν είναι η πραγματική μας ηλικία. Αλλά έχει να κάνει και με το DNA -για παράδειγμα, ο μπαμπάς μου ήταν 59 και φαινόταν 39. Αντίστοιχα, μπορεί κάποιος να είναι 25 και να φαίνεται για 45. Όλα παίζουν ρόλο.

Το γεγονός ότι δεν δημιούργησες τη δική σου οικογένεια έχει παίξει ρόλο;

Δεν νομίζω να έχει επηρεάσει σε κάτι. Δεν το επιδίωξα, δεν το ήθελα μάλλον πολύ, εξού και δεν έκανα. Κάποιες φορές που το σκέφτομαι, νομίζω πως θα ήμουν από τις τύπισσες που θα έκαναν παρέα με τα παιδιά τους. Ίσως γιατί κι εγώ έτσι μεγάλωσα με τους γονείς μου, ακόμη και η γιαγιά μου ήταν έτσι.

Ποιο ήταν το οικογενειακό πλαίσιο στο οποίο μεγάλωσες;

Γεννήθηκα στην Αθήνα, μεγάλωσα στον Νέο Κόσμο μέχρι τα 18 μου που έφυγα για το εξωτερικό. Ήμουν μοναχοπαίδι, αλλά έχω πολλά ξαδέλφια. Ήμασταν μια απλή οικογένεια, με την αγάπη της, το νοιάξιμο αλλά και τα προβλήματα. Οι γονείς μου έγιναν ζευγάρι από μεγάλο έρωτα και, όπως ήταν φυσικό, αντιμετώπιζαν τα πάντα με πάθος -σε περιόδους που δεν υπήρχε οικονομική άνεση τα πάθη γίνονταν σπίθες. Εννοείται πως αργότερα που έβγαζα αρκετά χρήματα από το μόντελινγκ βοηθούσα τους γονείς μου, καθότι ώριμο παιδί που δεν μου είχε βγει η εφηβεία. Ως παιδί ήμουν μοναχικό. Όταν ήθελα να κλειστώ στον εαυτό μου το έκανα, αλλά από την άλλη είχα πάντα φίλους. Οι φίλοι μου είναι σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μου, είναι τα τυχερά μας αστέρια. Στην πορεία έχασα φίλους, βρήκα άλλους, αλλά πάντα είμαι ανάμεσα σε δικούς μου ανθρώπους.

Πηγή: ΟΚ