Βίκυ Κουλιανού – Γιάννης Γκολέμας: Η πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού

Συντάκτης: Newsroom

10 Φεβρουαρίου 2023 18:00

Βίκυ Κουλιανού - Γιάννης Γκολέμας: Η πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού

Η Βίκυ Κουλιανού είναι ερωτευμένη με το μοντέλο, Γιάννη Γκολέμα.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι στην πρώτη του κοινή εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Το ζευγάρι όλο το βράδυ ήταν αγκαλιά και απαθανατίστηκαν σε τρυφερές στιγμές, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Από ότι φαίνεται ένας νέος έρωτας γεννήθηκε στην Ελληνική showbiz…

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Γκολέμα

Ο Ιωάννης Σταύρος Γκολέμας έχει διαγράψει τη δική του πορεία στον χώρο της μόδας και συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας αλλά και φωτογράφους.

Όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, έχει υιοθετήσει έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει χορτοφαγική διατροφή, ολιστική θεραπεία και ασκητικές νηστείες.

Η ζωή του όμως άλλαξε δραστικά μετά το σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη το 2008, από το οποίο όπως είπε, έζησε από θαύμα και το οποίο τον έκανε να σταματήσει να είναι αλαζόνας και υπερόπτης και τον έκανε ταπεινό και προσεκτικό: «Συνέβη μετά από ένα πολύ ωραίο πάρτι στη Θεσσαλονίκη, φεύγω με δυο πολύ καλούς μου φίλους και αποκοιμιέμαι και με το βάρος του ποδιού δίνει το αμάξι φορά προς τα δεξιά και ευτυχώς ο Θεός ή όποιος ήταν με έκανε να ανοίξω τα μάτια μου λίγο πριν καρφωθώ στη νταλίκα και αυτό που έκανα εντελώς αυθόρμητα ήταν να στρίψω αμέσως αριστερά και δεξιά, αλλά με τη φυγόκεντρο δύναμη μας πήγε προς τα πίσω μέχρι που μας έσκασε στη διαχωριστική γραμμή. Το αμάξι έφερε τρεις τούμπες, προσγειωθήκαμε με τον ουρανό, η πόρτα δια μαγείας άνοιξε και βγήκαμε χωρίς γρατζουνιά».

Πηγή φωτογραφιών: ndp