Βίκυ Κουλιανού: Πώς διατηρείται στα 64 κιλά

Συντάκτης: Newsroom

7 Ιουνίου 2022 12:45

Η Βίκυ Κουλιανού εισβάλλει στο σπίτι του GNTΜ

Το supermodel της δεκαετίας του 90 Βίκυ Κουλιανού αποκάλυψε το μυστικό της για την απίστευτα καλλίγραμμη σιλουέτα της και πως διατηρείται στα 64 κιλά.

Η Βίκυ Κουλιανού παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό της καλλίγραμμης σιλουέτας της αλλά και τι είναι αυτό που έχει βάλει στην διατροφή της και της χαρίζει τέλειες αναλογίες.

«Οι σαλάτες και τα όσπρια είναι τα αγαπημένα μου γεύματα, μαζί με τα μαγειρευτά φαγητά. Δηλαδή κυρίως ελληνική κουζίνα και μακαρόνια που μου αρέσουν πάρα πολύ. Δεν είναι μόνο ότι τρώω κάτι με το ζόρι.

Αυτό που δεν μπορώ να κόψω είναι η ζάχαρη να μην Βάζω ζάχαρη στον καφέ μου δηλαδή. Βάζω τρεις κουταλιές ζάχαρη κάθε φορά. Ευτυχώς πίνω έναν καφέ τη μέρα. Δεν είναι καφές αυτός, είναι γαλακτομπούρεκο. Έχω φροντίσει τουλάχιστον να παίρνω μαύρη ζάχαρη που είναι πιο υγιεινή. Δεν είναι ότι δεν παχαίνει

Έχω τρομερή υπογλυκαιμία και από ‘κει πέρα κάνω μερικά δώρα στον εαυτό μου. Δεν μπορώ να πω ψέματα. Δεν πίνω αλκοόλ που είναι μία κακή συνήθεια για να γίνει κατακράτηση. Δεν μου αρέσει κανένα ποτό. Αναψυκτικά δεν πίνω δεν μου αρέσουν ούτε αυτά.”

Όσο για τον τρόπο εκγύμνασης που επιλέγει τα πράγματα ειναι απλα:

«Εχω δοκιμάσει πολλές εναλλακτικές γυμναστικές έστω για τρεις μήνες. Μετά βαριέμαι και τα παρατάω.

Πηγή ΕΓΩ