Βίκυ Παπαδοπούλου: μίλησε για την σειρά Σιωπηλός Δρόμος που αναμένεται να μας καθηλώσει στις οθόνες

17 Μαρτίου 2021 17:15

Σιωπηλός δρόμος: ο ηθοποιός που έρχεται από τις Άγριες μέλισσες και φουντώνει το σασπένς

Η Βίκυ Παπαδοπούλου μίλησε στο περιοδικό Vita για την νέα σειρά του Mega, Σιωπηλός Δρόμος στην οποία πρωταγωνιστεί.

Πως εξελίσσεται η υπόθεση της σειράς;

Η ιστορία έχει ως εξής: Τα ίχνη ενός σχολικού λεωφορείου που μεταφέρει εννέα μαθητές του Δημοτικού, χάνονται μαζί με τον οδηγό και τη συνοδό των παιδιών. Εκεί ξεκινάει η ιστορία…

Ο δικός σου ρόλος σε όλα αυτά ποιος θα είναι; 

Ο ρόλος που υποδύομαι εγώ είναι της Μαντούς, η οποία προέρχεται από την οικογένεια Καρούζου, που ανήκει σε μια υψηλή κοινωνική τάξη.

Παρακολουθούμε τη ζωή της καθώς αγνοείται το παιδί της και η ανιψιά της. Μέσα από αυτό το τραγικό γεγονός αποκαλύπτονται μυστικά, λάθη και πάθη της οικογένειας.

Οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με μια εφιαλτική πραγματικότητα και αντιμετωπίζουν τους δικούς τους δαίμονες. Η Μαντώ είναι μια γυναίκα δυναμική αλλά και πολύ ευαίσθητη. Προσπαθεί να χειριστεί με όσο το δυνατόν μεγαλύτρεη ψυχραιμία αυτό που της συμβαίνει.

Άλλες φορές τα καταφέρνει, άλλες φορές όχι, καθώς στο άκουσμα και μόνο της απαγωγής του παιδιού σου, όσο ψύχραιμος και να προσπαθείς να είσαι είναι αδύνατον.

Πρόκειται για ένα δύσκολο θέμα. Πιστεύεις ότι θα σοκάρει το κοινό;

Το κοινό είναι εκπαιδευμένο πια σε τέτοιου είδους σειρές γιατί υπάρχουν οι πλατφόρμες που έχουν σειρές με τέτοιου είδους θέματα και ίσως πιο σκληρά από αυτό. Πιστεύω ότι είναι μια σειρά που σίγουρα θα γοητεύσει.

Έχει ένα ενδιαφέρον θέμα, ένα πολύ καλό σενάριο, ένα υπέροχο καστ και μια εξαιρετική σκηνοθεσία από την Βαρδή Μαρινάκη. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που έχω αυτούς τους συναδέλφους σε αυτή τη σειρά.

Πως ήταν η εμπειρία σου από τα γυρίσματα;

Μέχρι στιγμής παρ’ όλη τη δυσκολία του ιού, εμείς τηρούμε όλα τα μέτρα και τα γυρίσματα έχουν πάει πολύ καλά. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα. Όλοι συντελεστές είναι εξαιρετικοί, αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουν και θα φανεί στο αποτέλεσμα.

Η προσέγγιση είναι καθαρά κινηματογραφική. Είναι 13 επεισόδια με αρχή, μέση και τέλος. Η ιστορία ολοκληρώνεται στο 13ο επεισόδιο. Το αποτέλεσμα θα θυμίζει αντίστοιχες σειρές του εξωτερικού που βλέπουμε όλοι.

Η σειρά θα είναι εβδομαδιαία;

Απ’ ότι γνωρίζω θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα.