Βίκυ Παπαδοπούλου – Θάνος Τοκάκης: «Στην πρώτη καραντίνα είπαμε “τι ωραία, έχουμε χρόνο”. Στη δεύτερη καραντίνα ζοριστήκαμε για το τι θα συμβεί»

30 Ιουνίου 2021 15:45

Βίκυ Παπαδοπούλου - Θάνος Τοκάκης: «Στην πρώτη καραντίνα είπαμε “τι ωραία, έχουμε χρόνο”. Στη δεύτερη καραντίνα ζοριστήκαμε για το τι θα συμβεί»

Η Βίκυ Παπαδοπούλου και ο Θάνος Τοκάκης ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή της ΕΡΤ, Αυτός κι ο Άλλος. Μίλησαν για το πως πέρασαν τον τελευταίο χρόνο, αλλά και για τις δουλειές τους.

Βίκυ Παπαδοπούλου – Θάνος Τοκάκης: «Στην πρώτη καραντίνα είπαμε “τι ωραία, έχουμε χρόνο”. Στη δεύτερη καραντίνα ζοριστήκαμε για το τι θα συμβεί».

«Στην πρώτη καραντίνα είπαμε “τι ωραία, έχουμε χρόνο”. Στη δεύτερη καραντίνα ζοριστήκαμε για το τι θα συμβεί». Είπε ο Θάνος Τοκάκης.

Η Βίκυ Παπαδοπούλου μίλησε για την καραντίνα που πέρασε λόγω κορομοϊού. «Νόσησα και ακόμα δεν μπορώ να κάνω το εμβόλιο. Το πέρασα μέτρια, με δέκατα, φοβερή κούραση για 14 ημέρες. Ανησύχησα στην αρχή, μετρούσα συνέχεια το οξυγόνο μου. Έμεινα μόνη στο σπίτι της μητέρας μου, που έλειπε, οπότε δεν κόλλησα τον Θάνο. Ησύχασα μετά από 14 μέρες, βέβαια, δεν σας κρύβω ότι έχω μερικά κατάλοιπα. Κουράζομαι εύκολα πια παρόλο που ήταν τη Μεγάλη Εβδομάδα.»

«Ήταν η τελευταία φορά που επιτράπηκαν οι φωτιές live στην Επίδαυρο. Έπιασε φωτιά το σκηνικό κι ανεβαίνει ο Νίκος Κούρκουλος στη σκηνή κι αρχίζει και το πατάει και συνεχίσαμε την παράσταση». Είπε ο Θάνος Τοκάκης για την πρώτη του παράσταση στην Επίδαυρο.

Η Βίκυ αγαπά τις δουλειές που έχει κάνει στην τηλεόραση, ο Θάνος δεν σκέφτεται το ίδιο

«Την τηλεόραση την αγαπώ πολύ. Όταν μία δουλειά γίνεται με προσοχή την αγαπώ. Η τηλεόραση με βοήθησε πολύ στην καριέρα μου, έχω μάθει πολλά από την τηλεόραση. Όταν γίνεται καλά το βλέπω κιόλας». Είπε η Βίκυ.

Ο Θάνος Τοκάκης δήλωσε: «Εγώ δεν την αγαπώ ιδιαίτερα. Μέχρι στιγμής, όμως, έχω δουλέψει σε καλές δουλειές».