Βίκυ Σταυροπούλου: «Πήγαινα σε οντισιόν και με έκοβαν, είχα ρημαχτεί»

4 Φεβρουαρίου 2022 08:10

Βίκυ Σταυροπούλου: «Πήγαινα σε οντισιόν και με έκοβαν, είχα ρημαχτεί»

Η ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου βρέθηκε στο Ενώπιος Ενωπίω και μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για το ξεκίνημα της καριέρας της, τους πρώτους ρόλους, την μητρότητα στα 22 και τον γάμο που δεν κράτησε πολύ.

Βίκυ Σταυροπούλου: «Πήγαινα σε οντισιόν και με έκοβαν, είχα ρημαχτεί».

«Από μικρή ήμουν νούμερο.Ήμουν ο αρχηγός του χαβαλέ. Μ΄άρεσε πάντα να επικοινωνώ με τον κόσμο. Μου έλεγαν από μικρή ότι θα γίνω ηθοποιός. Τα πράγματα ήρθαν λίγο αντίστροφα. Πρώτα παντρεύτηκα γιατί έμεινα έγκυος στα 22 μου. Ο γάμος έγινε με έναν άνθρωπο πολύ καλό ακριβώς γιατί αποφάσισα ότι θα κρατήσω το παιδί. Ο γάμος δεν κράτησε πολύ γιατί όταν είσαι σε μικρή ηλικία, μεγαλώνεις διαφορετικά, στο τέλος χωρίσαμε αλλά αγαπιόμαστε μέχρι σήμερα.

Κάτι με τραβούσε στο θέατρο. Όταν τελείωσα τη σχολή, πήγα σε οντισιόν και με έκοβαν και είχα ρημαχτεί και έλεγα “με κορόιδευαν στη σχολή”».

Η κόρη της, Δανάη, της έμαθε τι είναι αγάπη

«Με συγκινεί η Δανάη γιατί είναι ένα παιδί πολύ ευαίσθητο και στηρικτικό. Μου απέδειξε στη δύση του μπαμπά μου αυτό που έλεγε η Κική Δημουλά ότι η αγάπη έχει ανάγκη από πράγματα χειροπιαστά. Παράτησε τη ζωή της και ήταν εκεί με τον μπαμπά μου. Εγώ δεν τον έπλενα, έβαζα τη νοσοκόμα. Η Δανάη τον έπλενε»

«Επειδή είχα παιδί δεν είχα την ανάγκη να ξαναπαντρευετώ, δεν μου έλειπε κάτι, ένιωθα ήδη ολοκληρωμένη. Δεν έχω μάθει να αποζητάω, ό,τι άξιζε να μείνει έμεινε». Είπε για το γεγονός ότι δεν θέλησε να ξαναπαντρευτεί.