Βίκυ Βολιώτη: «Είναι όλα αυτά, δύσκολο και ψυχοφθόρο… Η θεωρία από την πράξη απέχει πολύ»

Δημοσιεύθηκε: 20 Νοεμβρίου 2021 16:30
Βίκυ Βολιώτη: «Είναι όλα αυτά, δύσκολο και ψυχοφθόρο… Η θεωρία από την πράξη απέχει πολύ»

Η Βίκυ Βολιώτη μαζί με την Ευδοκία Ρουμελιώτη βρέθηκαν στο Στούντιο 4 με αφορμή την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστούν. Παράλληλα μοιράστηκαν με τους παρουσιαστές προσωπικές εμπειρίες από τη ζωή τους.

Βίκυ Βολιώτη: «Είναι όλα αυτά, δύσκολο και ψυχοφθόρο… Η θεωρία από την πράξη απέχει πολύ».

Η Βίκυ Βολιώτη μοιράστηκε στιγμές από την διαδικασία υιοθεσίας της κόρης της από την Αιθιοπία και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Advertisement

«Είναι όλα αυτά, δύσκολο και ψυχοφθόρο… Η θεωρία από την πράξη απέχει πολύ. Με δυσκόλεψε το ότι δεν μπορείς να πάρεις αμέσως το παιδί. Το ήθελα πάντα. Γενικά δεν με ενδιέφερε να αποκτήσω παιδί, δεν το επιθυμούσα διακαώς αλλά έλεγα ότι εάν ποτέ, θέλω να υιοθετήσω ένα παιδί.

Όταν γνωριστήκαμε με τον Σίμο κι ήθελε παιδί κι άρχισε να κάμπτει την αντίστασή μου, του είπα ότι θα ήθελα να κάνουμε αυτό κι έτσι το ξεκινήσαμε». Είπε η Βίκυ Βολιώτη.

«Για λόγους πρακτικούς εγώ έφυγα δύο ημέρες νωρίτερα κι ο Σίμος μαζί με το παιδί από την Αιθιοπία. Δεν είχαν βγει ακόμα τα χαρτιά κι υπήρχε ένα θέμα με την βίζα. Μέχρι να φτάσουν στο αεροδρόμιο που τους περίμενα για να την πάρω αγκαλιά και να πω πως είμαστε στην Αθήνα, δεν ησύχασα… Ήταν μωρό».

Advertisement