Βίκυ Βολιώτη: «Είναι τρελό να μισείς τα ζώα, δεν το καταλαβαίνω»

Δημοσιεύθηκε: 3 Μαΐου 2021 21:15
Βίκυ Βολιώτη: «Είναι τρελό να μισείς τα ζώα, δεν το καταλαβαίνω»

Η Βίκυ Βολιώτη σύστησε στην εκπομπή Πλάνα Με Ουρά τη Φρόσω της, τη σκυλίτσα που έσωσε στην Άνδρο και έκτοτε οι δυο τους είναι αχώριστες.

Βίκυ Βολιώτη: «Είναι τρελό να μισείς τα ζώα, δεν το καταλαβαίνω»

«Την είχε εγκαταλείψει ο ιδιοκτήτης της, ήταν δεμένη σε μία ελιά, άρρωστη, υποσιτισμένη», είπε η ηθοποιός.

Σαν χαρακτήρας είναι μοναχική αλλά δεν παύει να δίνει αμέριστη την αγάπη της στην οικογένειά της όπως έκανε και όταν ήρθε στο σπίτι η κόρη της Βίκυς Βολιώτη ως μωρό.

«Είναι μία γνήσια τσοπάνα, είναι πεισματάρικα σκυλιά, έχουν έντονη προσωπικότητα. Έχουν ισχυρή θέληση, είναι ένα σκυλί με δικούς της ρυθμούς, πολύ αργούς, δεν θα αναζητήσει εύκολα το χάδι σου. Είναι μοναχική, της αρέσει να είναι στο μπαλκόνι και να χαζεύει. Ξεχνάω την ξεχνάω και ξαφνικά έρχεται σε σκουντάει για ένα χάδι, το παίρνει και φεύγει».

«Όταν ήρθε στο σπίτι η Άννα ήταν μωρό. Η Φρόσω ήταν πάρα πολύ γλυκιά, φοβερά υπομονετική, προσεκτική. Νομίζω ότι κατάλαβε αμέσως ότι είναι ένα πλάσμα, το πιο αδύναμο της αγέλης μας», πρόσθεσε.

Μιλώντας για τους ανθρώπους που δεν θέλουν να συγκατοικούν με ζώα, είπε πως τους καταλαβαίνει. Αυτό που δεν ανέχεται για κανέναν λόγο όμως είναι αυτούς που τα μισούν και τα κακοποιούν. «Τρελό είναι να μισείς τα ζώα, δεν το καταλαβαίνω», τόνισε.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT