Βίνα Ασίκη: Το άλμπουμ της ζωής της με τον Ορέστη Δημητρίου

7 Μαΐου 2022 09:00

Βίνα Ασίκη: Το άλμπουμ της ζωής της με τον Ορέστη Δημητρίου

Η Βίνα Ασίκη θρηνεί τον χαμό του συζύγου της Ορέστη Δημητρίoυ τον οποίο τον συνόδευσε με τους οικείους τους στην τελευταία του κατοικία χθες το πρωί, στο Μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής στο Μενίδι.

Ο χαμός του Ορέστη Δημητρίου δεν αφήνει κενό μόνο στην οικογένεια του αλλά και σε ολόκληρο καλλιτεχνικό στερέωμα καθώς ήταν από τα αγαπητά παιδιά του χώρου.  Φίλοι και συνεργάτες του λαμπερού ζευγαριού επέλεξαν να πουν το δικό τους αντίο μέσα από τα  social media  ενώ όλοι θυμούνται το μοναδικό ζεϊμπέκικο που χόρευε και μάγευε τους πάντες από το πρώτο λεπτό.

Η Βίνα Ασίκη είχε βρει την αγάπη στο πρόσωπο του χορευτή και χορογράφου Ορέστη Δημητρίου, με τον οποίο μοιράζεται τη ζωή της για περισσότερο από 30 χρόνια. Κι ενώ βρισκόταν στο πικ της καριέρας της, αποφάσισε να απομακρυνθεί από τα φώτα και να υπηρετήσει την υποκριτική με άλλον τρόπο.

Ο Ορέστης Δημητρίου ήταν το άλλο της μισό και όλοι μιλούσαν για ένα από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια στον χώρο του θεάματος.

Ο Ορέστης και η Βίνα είχαν επιλέξει τον Μάιο και συγκεκριμένα στις 10 Μαΐου που ήταν μέρα Δευτέρα για να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου και να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης ενώπιω συγγενών και αρκετών συναδέλφων τους. Για τον λόγο αυτόν επέλεξαν να γίνει ο γάμος τους Δευτέρα που τα θέατρα είχαν αργία.

Ο Μάιος ήταν και ο μήνας που οι ζωές τους χωρίστηκαν καθώς λίγες μέρες πριν από την επέτειο τους ο Ορέστης έφυγε από την ζωή.

Το iciao παρουσιάζει προσωπικές φωτογραφίες του ζευγαριού αλλά και το love story τους.

 

Η Βίνα Ασίκη  κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις με τα παιδιά του χοροθέατρου Άμυνα, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές και πολλά βραβεία. Κι αυτό γιατί είναι το μοναδικό χοροθέατρο, στο οποίο πρωταγωνιστούν παιδιά. ‘Αλλωστε, η Βίνα και ο Ορέστης έχουν φροντίσει να περάσουν την αγάπη τους για το σανίδι στους μικρούς ηθοποιούς και χορευτές, γι’ αυτό κι εκείνοι ανταποκρίνονται σαν σωστοί επαγγελματίες, χωρίς ωστόσο να χάνουν την παιδικότητα και τη φρεσκάδα τους. Αυτό είναι μια μεγαλύτερη επιβράβευση για τους δασκάλους τους, οι οποίοι χαίρονται με την πρόοδό τους.

Να πούμε, βέβαια, ότι η οικογενειακή ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του γιου τους Αλέξανδρου, στον οποίο έχουν μεγάλη αδυναμία, γι’ αυτό και έχουν σταθεί στο πλευρό του σε κάθε απόφασή του. Σε αντίθεση με άλλα παιδιά ηθοποιών εκείνος δεν επέλεξε την υποκριτική και αποφεύγει τα φλας και τη δημοσιότητα.