Βίντεο–ντοκουμέντο από έκρηξη σε νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι

9 Οκτωβρίου 2019 09:17

έκρηξη

Σοκ προκαλούν τα πλάνα από έκρηξη σε νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι. Έβαλαν τα εκρηκτικά στην είσοδο με τους δράστες να τρέπονται σε φυγή.
Στο φως έρχεται ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης σε νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι, όπως καταγράφηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος.
Τα πλάνα πρόβαλε το Open TV μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και αποτυπώνονται ξεκάθαρα οι κινήσεις των δραστών αλλά και η στιγμή που γίνεται η έκρηξη.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ένας από τους δύο δράστες της επίθεσης ειδοποίησε όσους ήταν κοντά να απομακρυνθούν διότι θα γίνει έκρηξη.
Οι δράστες της επίθεσης ήταν δύο και έφτασαν στο νυχτερινό μαγαζί με μηχανή. Ο ένας κατεβαίνει και πηγαίνει στην είσοδο από το νυχτερινό μαγαζί όπου αφήνει τον εκρηκτικό μηχανισμό. Ήταν πέντε κιλά δυναμίτης με βραδύκαυστο φιτίλι.
Να σημειωθεί πως ο κίνδυνος να υπάρξουν θύματα ήταν μεγάλος δεδομένου ότι η κίνηση στην Πειραιώς την στιγμή της έκρηξης διεξαγόταν κανονικά.
Μάλιστα την ευθύνη για την έκρηξη ανέλαβε οργάνωση του αντιεξουσιαστικού χώρου και συγκεκριμένα οι «Επαναστατημένοι αναρχικοί ένοπλοι αγωνιστές». Την υπόθεση ερευνούν οι αρχές και εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.