Τζάν Γιαμάν: ο Φτερωτός Θεός έγινε ήρωας βιντεοπαιχνιδιού

Δημοσιεύθηκε: 13 Ιουνίου 2021 08:00
Τζάν Γιαμάν: ο Φτερωτός Θεός έγινε ήρωας βιντεοπαιχνιδιού

 

Μέχρι τώρα ο Τζαν Γιαμάν μονοπωλούσε το ενδιαφέρον του γυναικείου πληθυσμού μέσα από τις τηλεοπτικές παραγωγές όπου πρωταγωνιστεί τώρα όμως μπορούν να τον έχουν και στο κινητό τους.

Πως; Ο Τούρκος στάρ που έχει απασχολήσει τα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης όχι μόνο με τα επαγγελματικά του άλλα και με την προσωπική του ζωή έγινε ήρωας βιντεοπαιχνιδιού.

Ο Τζαν Γιαμαν, κάνει ένα ακόμη βήμα στην καριέρα του αφού είναι η πρώτη φορά που Τούρκος ηθοποιός γίνεται ήρωας σε βιντεοπαιχνίδι. Και μπορεί μέχρι τώρα να ήταν ο πόθος των γυναικών, τώρα θα γίνει ο χειρότερος εφιάλτης των κακών αφού με το σπαθί του στο χέρι, θα γίνει ο πιο γοητευτικός πολεμιστής .Το Pasha Fencer είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να ληφθεί μέσω της εφαρμογής σε συσκευές iOS και Android και οι περιπέτειες του Can Yaman στο Pasha Fencer έχουν ξεκινήσει.

Ο ήρωας που έχει τα χαρακτηριστικά του γοητευτικού σταρ έχει και τις κινήσεις του αφού έχει κάνει πολύωρα γυρίσματα για να έχει ο ήρωας το δικό του στύλ. Πρόκειται για ένα μαζικό διαδικτυακό παιχνίδι ρόλων πολλαπλών παικτών, που αναμένεται να γίνει η φρενίτιδα των γυναικών.

 

View this post on Instagram

A post shared by Peggy Stathakopoulou (@peggy.stathakopoulou)