Μετά το «όχι», είδε την Lamborghini κι έτρεχε σαν τρελή πίσω του (βίντεο)

16 Δεκεμβρίου 2018 17:56

 Το γέλιο της χρονιάς, το viral της χρονιάς. Όπως θέλετε πείτε το, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί. Το στόρι, πάντως, με φόντο όχι ακριβώς τα τσιπουράδικα, αλλά το λιμάνι του Βόλου έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον. 

Πρόκειται για περίπτωση κοινωνικού πειράματος κατά το οποίο νεαρός φλερτάρει άγνωστη, ζητώντας της να τον ξεναγήσει στην πόλη. Εκείνη, πάλι, αρνείται αναφέροντας πως περιμένει το αγόρι της. Ωστόσο, η κοπέλα φαίνεται να το μετανιώνει μόλις βλέπει το αυτοκίνητο του νεαρού που μόλις την φλέρταρε.

Όταν, λοιπόν, ο νεαρός πάει να μπει στην Lamborghini του, η κοπέλα τού φωνάζει: «δικό σου είναι (σ.σ. το αυτοκίνητο);» μ’ Εκείνος, από την πλευρά του, της απαντά: «Ναι γιατί, θα πάμε για ένα καφέ;». Εκείνη τη στιγμή, η κοπέλα  αλλάζει την αρχική της γνώμη και απαντά «ναι γιατί όχι». Και βέβαια, κάπου εκεί, «σκάει» και η επική χυλόπιτα αφού ο νεαρός που πριν την φλέρταρε την αφήνει στα κρύα του λουτρού. Ο νεαρός απλώς αποφάσισε να φύγει, λέγοντάς της πως άλλαξε γνώμη. Και πολύ καλά έκανε o Kώστας – περί ου ο λόγος. Κι εκείνη έγινε ρεζίλι. Κι αν όντως είχε αγόρι, πάει κι αυτό. Πάπαλα. Ας πρόσεχε!