Άννα Βίσση-Κώστας Γεροδήμος: Ερωτευμένη με τον personal trainer η «απόλυτη»; (φωτογραφίες)

Είναι ξανά ερωτευμένη η «απόλυτη»; Όλο και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν την Άννα Βίσση να έχει έρθει πιο κοντά με τον εδώ κι αρκετό καιρό personal trainer της, Κώστα Γεροδήμο. Μάλιστα, εθεάθη με τον καλογυμνασμένο νεαρό άντρα σε πάρτι στο Zonars του καλού της φίλου Χρύσανθου Πανά, σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, που έχει και το ρεπορτάζ.

Αποτέλεσμα εικόνας για άννα βίσση κώστας γεροδήμος

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο personal trainer έχει βρεθεί στην παρέα της τραγουδίστριας, με τις κοινές τους εξόδους στο παρελθόν να επιβεβαιώνονται κι από τις αναρτήσεις τους στο Instagram.Η Άννα Βίσση έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα μέσα στη βδομάδα της καταφέρνοντας να συνδυάσει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις με διασκέδαση.

Στα social media

Αποτέλεσμα εικόνας για άννα βίσση κώστας γεροδήμος

Η ερμηνεύτρια μοιράζεται συχνά στιγμές από τη ζωή της από το instagram και επιβεβαιώνει με αυτό τον τρόπο το ότι είναι ιδιαίτερα δραστήρια. Δεν σταματά ποτέ να κάνει πράγματα, ακόμα και όταν έχει πρόβες για το Hotel Ερμού όπου συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία της εμφανίσεις της.

Όταν δεν δουλεύει ή δεν έχει κάποια οικογενειακή υποχρέωση η Άννα Βίσση φροντίζει να απολαμβάνει όμορφες στιγμές της καθημερινότητάς της όπως είναι ένας καφές αλλά και να αφιερώνει χρόνο στην προπόνησή της. Έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της εγχώριας showbiz -τουλάχιστον για την ηλικία της και όχι μόνο, όμως. Εξάλλου, γυμνάζεται συστηματικά. Παράλληλα βέβαια φροντίζει και την διατροφή της.

Σύμμαχος στην προσπάθειά της για την άψογη σιλουέτα της είναι και ο personal trainer της, Κώστας Γεροδήμος. Η τραγουδίστρια έχει αναπτύξει πολύ στενή σχέση μαζί του και όσοι ξέρουν πρόσωπα και πράγματα λένε ότι πολύ σύντομα ίσως γίνουν και τα επίσημα αποκαλυπτήρια της σχέσης αυτής…