Βίσση και Βανδή τραγουδούν στην Κωνσταντινούπολη – Τι αποκάλυψαν οι Τούρκοι για το κασέ τους

Συντάκτης: Newsroom

22 Φεβρουαρίου 2024 20:20

Βίσση και Βανδή τραγουδούν σε μαγαζιά στην Κωνσταντινούπολη με τους Τούρκους να λένε γιατί συμβαίνει αυτό.

«Οι δύο μεγαλύτερες σταρ της Ελλάδας, η Αννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή θα… αναμετρηθούν στις σκηνές της Κωνσταντινούπολης», σημειώνει η τουρκική Hurriet.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, στο νυχτερινό κέντρο Hol εμφανίζεται η Άννα Βίσση ενώ η Δέσποινα Βανδή τραγουδά στο Günay Restaurant.

Χθες βράδυ ήταν η έναρξη των δύο Ελληνίδων, με το συντάκτη του άρθρου να σημειώνει πως ο λόγος που οι Τούρκοι επιχειρηματίες στρέφονται σε ξένους καλλιτέχνες είναι επειδή οι Τούρκοι τραγουδιστές και τραγουδίστριες έχουν γίνει πολύ ακριβοί.

«Από την Ήβη Αδάμου μέχρι τον Βασίλη Σαλέα, από τη Νατάσα Θεοδωρίδου μέχρι τον Αντώνη Ρέμο, Έλληνες καλλιτέχνες μετέτρεψαν τις σκηνές της Κωνσταντινούπολης σε γειτονικές. Οι πόρτες μας είναι πάντα ανοιχτές σε όλους, αναμφίβολα, αγαπάμε και εκτιμούμε πολύ τους Έλληνες καλλιτέχνες», αναφέρει ο συντάκτης.

Μάλιστα, τονίζει πως σύμφωνα με Τούρκο επιχειρηματία με τον οποίο ήρθε σε επικοινωνία, ο λόγος που οι Τούρκοι στρέφονται και σε Έλληνες καλλιτέχνες είναι πως οι Τούρκοι ζητούν πάρα πολλά λεφτά.