Βίβιαν Κοντομάρη: «Έχω περάσει και άσχημα και δύσκολα σε δουλειά»

26 Απριλίου 2022 14:49

Βίβιαν Κοντομάρη: «Έχω περάσει και άσχημα και δύσκολα σε δουλειά»

Η Βίβιαν Κοντομάρη μίλησε στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη δουλειά της αλλά και στον γιο της.

Βίβιαν Κοντομάρη: «Έχω περάσει και άσχημα και δύσκολα σε δουλειά»

«Έχω περάσει και άσχημα και δύσκολα σε δουλειά. Κάποια στιγμή μάλιστα, είχα αισθανθεί και την ανάγκη να φύγω, γιατί θεωρούσα πως αν συνεχίσω δεν θα μπορώ εγώ να είμαι καλά και δεν θα μπορώ και να παίξω. Τελικά χάρηκα πολύ που δεν το έκανα γιατί είδα ότι το άντεξα και αναμετρήθηκα με τον εαυτό μου».

«Όταν οι ώρες είναι περιορισμένες με το παιδί κι είναι πολύτιμες. Οπότε δεν μπορεί να δεχτεί να του τρώνε την ώρα και να τη σπαταλούν. Μου λέει “Δεν μπορείς να πεις όχι;”. Του λέω “Αυτό θέλεις;” και μου λέει “Όχι”».

Βίβιαν Κοντομάρη: «Η τηλεόραση ήταν απαγορευμένη στα πρώτα μας βήματα»

Η Βίβιαν Κοντομάρη κάθισε στον καναπέ της Κυψέλης και παραχώρησε μια συνέντευξη σχετικά με τις δουλειές που έχει κάνει ως τώρα στην τηλεόραση και το θέατρο. Παραδέχτηκε ότι αρχικά δίσταζε να πάρει μέρος σε τηλεοπτικές σειρές. Και αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη συνεργασία που μετάνιωσε που δεν προχώρησε.

«Τότε η τηλεόραση ήταν απαγορευμένη τουλάχιστον στα πρώτα μας βήματα γιατί θεωρούσαμε ότι μας στιγματίζει. Ότι μας οδηγεί σε έναν τρόπο υποκριτικής που δεν είναι το ζητούμενο κι όταν δεν έχεις δημιουργήσει τις δικές σου βάσεις. Ενώ υποτίθεται μπορεί να επηρεαστείς από αυτό. Υπήρχαν κάποιες τέτοιες ιδέες και τις είχα ενστερνιστεί η αλήθεια είναι. Και για αυτό δεν έκανα τηλεόραση από την αρχή. Ενώ μου είχε δοθεί η ευκαιρία και αργότερα για μια ειδικά πρόταση έχω μετανιώσει που είχα αρνηθεί. Και είναι το μόνο που έχω μετανιώσει σε όλη αυτή τη πορεία». Είπε στην αρχή της συνέντευξης η Βίβιαν Κοντομάρη.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε αποκαλύπτοντας: «Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Γιάννη Μπέζο. Αλλά τότε δεν το έκανα γιατί φοβήθηκα την τηλεόραση. Είναι το μόνο «όχι» που κρατάω και θυμάμαι. Τον γνώρισα αργότερα και του το είπα. Είναι τόσο γλυκός άνθρωπος, τόσο γενναιόδωρος και δοτικός».

Η ηθοποιός παράλληλα μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά της ΕΡΤ «Κι όμως είμαι ακόμη εδώ», στο πλευρό του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Κατερίνας Γερονικολού.

Οι δύσκολες καταστάσεις στο Εθνικό Θέατρο
«Δουλειά δεν άφησα. Πολλές φορές και ειδικά πιο νέα, που έχεις άλλη ψυχολογία, μπορεί κάποια πράγματα να τα βλέπεις «φυσιολογικά». Τελείωσα το Εθνικό Θέατρο και τότε ήταν πιο αυστηρά τα πράγματα. Με αποτέλεσμα μια φωνή ή μια προσβλητική συμπεριφορά, να μην ήταν για εμάς τότε κάτι απαγορευτικό. Μέχρι εκεί το δέχομαι. Από εκεί και πέρα δεν δέχομαι τίποτα. Έχω βιώσει λεκτική βία κι έχω κλάψει, έχω στενοχωρηθεί κι έχω πει θα τα παρατήσω αλλά ήταν «επιτρεπτά» και μπορούσες να τα διαχειριστείς».