Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Η αποκάλυψη που έκανε για τον Δημήτρη Κοντομηνά

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

2 Ιανουαρίου 2023 10:06

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης παραχώρησε άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Δημήτρη Κοντομηνά.

Ο δημοφιλής ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε στο περιοδικό «Τηλεθεατής» για τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», που έφτασε τα δέκα χρόνια προβολής μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Μάλιστα, τόνισε πως ο άλλοτε ιδιοκτήτης του σταθμού, Δημήτρης Κοντομηνάς είχε παίξει σημαντικό ρόλο στο να συνεχίσει η σειρά καθώς έθεσε βέτο όταν κάποια στιγμή είχε αποφασιστεί να σταματήσει!

Υπενθυμίζεται πως τον Οκτώβριο του 2018 πωλήθηκε το ποσοστό που κατείχε ο Κοντομηνάς στον ραδιοτηλεοπτικό φορέα και μεταβίβασε επίσης συμμετοχές του σε άλλα ΜΜΕ, διατηρώντας τον έλεγχο μέσω συνεργατών του Channel 9 ο οποίος πουλήθηκε το 2022, ενώ το Κανάλι 9 στη Θεσσαλονίκη ανέστειλε τη λειτουργία του λόγω χρεών.

Ο Κυριακίδης είπε σχετικά:

Μεγάλωσε και η «Μουρμούρα» σας, έφτασε τα δέκα!

Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε. Κουραστήκαμε αλλά το μεγαλώσαμε.

Από… πέντε χρονών σκοπεύατε να την αφήσετε στους… πέντε δρόμους, αλλά το κοινό όρθωσε το ανάστημα του;
Όταν ανακοινώσαμε ότι θα σταματήσει η «Μουρμούρα», είχαν ενστάσεις οι άνθρωποι. «Γιατί να την κόψετε, αφού περνάμε καλά;». Επίσης, ο αείμνηστος Δημήτρης Κοντομηνάς έθεσε βέτο και είπε: «Alpha δεν υπάρχει χωρίς Μουρμούρα». Ξεκινήσαμε δειλά μετά τα πέντε χρόνια και φτάσαμε τα δέκα!

Ζωή να ‘χετε να πάτε δεκαπέντε, να βλέπουμε τον κυρ Ηλία να γερνά και να έχει δίπλα του την εκρηκτική Καίτη…
Εγώ αυτό είπα, ότι κάποια στιγμή θα βγω στη σύνταξη στη «Μουρμούρα» ή θα πάρουμε το ρόλο των μεγάλων, δηλαδή του Μηνά και της Βούλας.

Πώς διατηρείται η σειρά ζωντανή στο κομμάτι της υποκριτικής;
Να είναι καλά οι σεναριογράφοι μας, γιατί κάθε επεισόδιο είναι ένα διαφορετικό θέμα. Δεν προλαβαίνεις να γίνεις συνήθεια και να κουράσεις ως ηθοποιός. Ανανεώνονται τα κύτταρα και μέσα και έξω. Είναι και ευχάριστο να έχεις ένα δεύτερο σπίτι.

Ζώντας δανεικές ζωές;
Είναι πολύ ευχάριστο να περπατάς έναν κυρ Ηλία τόσα χρόνια. Ζω τη ζωή του, αλλά χωρίς να είμαι υπόλογος των πράξεων του, γιατί υποδύομαι έναν ρόλο και αυτή είναι μεγάλη ευτυχία.