Βλάσσης Χολέβας: ερωτευμένος ο σχεδιαστής μόδας με την πρώην σύζυγο διάσημου ηθοποιού!

Δημοσιεύθηκε: 8 Ιουνίου 2021 08:30
Βλάσσης Χολέβας: ερωτευμένος ο σχεδιαστής μόδας με την πρώην σύζυγο διάσημου ηθοποιού!

Ο Βλάσσης Χολέβας μετά τον χωρισμό του από την πρώην σύζυγό του, φαίνεται ότι βρήκε ξανά τον έρωτα και την ευτυχία. Kαι μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός για δεύτερη φορά.

Ο σχεδιαστής μόδας είναι ζευγάρι με την πρώην σύζυγο του Γιώργου Παράσχου, τη Χρύσα Κροκίδα.

Ο Βλάσσης Χολέβας δημοσίευσε στο Instagram και την πρώτη τους κοινή φωτογραφία. Και δεν επρόκειτο για μια τυχαία φωτογραφία. H Χρύσα Κροκίδα πόζαρε κάνοντας πρόβα νυφικού, διαφημίζοντας έτσι τις δημιουργίες του αγαπημένου της.

Αν παντρεύονται ή απλά έγινε φωτογράφηση για τις δημιουργίες του, αυτό είναι κάπτι που μόνο ο χρόνος μπορεί το δείξει.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο τους συνδέθηκαν συναισθηματικά τον χειμώνα. Aλλά έπειτα από ένα διάστημα χωριστά, συνειδητοποίησαν ότι ήθελαν να είναι μαζί.

Και μάλιστα, όσοι τους ξέρουν ή τους έχουν δει μαζί, λένε ότι είναι πολύ ερωτευμένοι και ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους.

Χωρισμένοι με παιδιά

Το 2016 ο σχεδιαστής χώρισε, μετά από 6 χρόνια γάμου, από την σύζυγό του, Άννα Βελοσόφσκι. Eίχε αποκαλύψει τοn χωρισμό του στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1», λέγοντας πως έχει μια πολύ καλή επικοινωνία με την πρώην σύζυγό του. Aλλά του λείπει πολύ η κόρη του.

«Με πονάει πολύ αυτό. Είμαι μπαμπάς του Skype» είχε πει χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής. Τα σύννεφα στη σχέση του πρώην ζευγαριού είχαν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους από το 2012 και τελικά λίγο αργότερα αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει και ένα κοριτσάκι, την Ιζαμπέλα. Η Άννα Βελοσόφσκι μετά τον χωρισμό τους πήρε τη μικρή μαζί της στη Γερμανία.

Ο ηθοποιός Γιώργος Παράσχος παντρεύτηκε την αγαπημένη του Χρύσα Κροκίδα τον Ιούλιο του 2014 και δύο χρόνια αργότερα, το 2016, η επιχειρηματίας έφερε στη ζωή την κόρη τους Αμαλία. Οι δύο τους αποφάσισαν να χωρίσουν τρία χρόνια αργότερα, διατηρώντας όμως πολύ καλές σχέσεις για χάρη του παιδιού τους.

Τώρα, ο Βλάσσης Χολέβας και η Χρύσα Κροκίδα φαίνεται ότι βρήκαν ο ένας στον άλλον το ιδανικό πρόσωπο για να προχωρήσουν τη ζωή τους μετά τους χωρισμού τους…

View this post on Instagram

A post shared by Peggy Stathakopoulou (@peggy.stathakopoulou)