Βλάσσης Χολέβας: Ξεκαθαρίζει για τη σχέση του με την Μαρίνα Πατούλη

Συντάκτης: Newsroom

28 Σεπτεμβρίου 2022 13:45

Βλάσσης Χολέβας: Ξεκαθαρίζει για τη σχέση του με την Μαρίνα Πατούλη

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Βλάσσης Χολέβας για τη σχέση του με τη Μαρίνα Πατούλη, αλλά και για το GNTM.

«Δεν ήταν τρυφερές στιγμές με την Μαρίνα Πατούλη. Είχα κοιλιά όμως στη φωτογραφία, που δεν έχω. Τα δημοσιεύματα μπορεί να λένε ότι θέλουν για εμένα και τη Μαρίνα, έχουμε τέλεια συνεργασία. Αν έβαζα έναν τίτλο στη σχέση μας, θα ήταν “πάθος για μόδα”. Δική μου είναι η ζωή και ότι θέλω κάνω, δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε κανέναν».

Ο Βλάσσης Χολέβας είπε στη συνέχεια: «Για την παρουσιάστρια του GNTM δεν είπε τίποτα η Μαρίνα Πατούλη. Το να μιλάς άσχημα σε ένα νέο παιδί μπροστά σε επαγγελματίες, είναι φοβερό bullying, εάν το έκαναν στο παιδί μου θα έμπαινα στο στούντιο και θα τα έσπαγα όλα».

Βλάσσης Χολέβας: Από το γάμο στο διαζύγιο και τη σχέση με τη Μαρίνα Πατούλη

Βλάσσης Χολέβας: Από το γάμο στο διαζύγιο και τη σχέση με τη Μαρίνα Πατούλη

Ο Βλάσσης Χολέβας σε συνέντευξή του, μίλησε για την πρώην σύζυγό του και την 12χρονη κόρη τους, ενώ αρνήθηκε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για τη σχέση του με τη Μαρίνα Πατούλη.

Σχολιάζοντας αρχικά τη δήλωση του Άγγελου Μπράτη για τη Μέγκι Ντρίο, ο σχεδιαστής μόδας υπογράμμισε «ήταν άστοχη η δήλωση του Άγγελου Μπράτη ότι δεν γνωρίζει την Μέγκι Ντρίο.

Ήταν πολύ άκομψο αυτό που έκανε. Το βλέπω σαν επίθεση. Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται τέτοια πράγματα. Η αγορά είναι πολύ μικρή, το να λες δεν ξέρω τον έναν, δεν ξέρω τον άλλον, γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Δεν έχει κανένα νόημα».

Η σχέση του με την πρώην σύζυγο και την κόρη τους

Σχετικά με τη πρώην σύζυγό και την κόρη τους, ο Βλάσσης Χολέβας επεσήμανε «ήμασταν τέσσερα χρόνια παντρεμένοι.

Έχουμε μια κόρη που τώρα είναι 12 ετών. Έρχεται και μου λέει “μπαμπά πρέπει να μιλήσουμε για την συλλογή σου, πρέπει να γίνει μοντέρνα”. Κάνουμε κάθε μέρα βίντεο κλήσεις. Βλεπόμαστε, έχουμε την οπτική επαφή.

Την έχω 20 μέρες το καλοκαίρι, βρισκόμαστε Χριστούγεννα και Πάσχα. Η πρώην σύζυγός μου ήταν μοντέλο, έτσι γνωριστήκαμε. Τυχαία συναντηθήκαμε ξανά στο Miami. Ήταν παντρεμένη τότε, όταν γνωριστήκαμε χώρισε κατευθείαν με τον άντρα της».

Το 2016 ο σχεδιαστής χώρισε από την σύζυγο του, Άννα Βελοσόφσκι. Ο σχεδιαστής είχε αποκαλύψει το χωρισμό του στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1», λέγοντας πως έχει όμως πολύ καλή επικοινωνία με την πρώην σύζυγο του αλλά του λείπει πολύ η κόρη του.

«Με πονάει πολύ αυτό. Είμαι μπαμπάς του Skype» είχε πει χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής. Τα σύννεφα στη σχέση του πρώην ζευγαριού είχαν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους από το 2012 και τελικά λίγο αργότερα αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει και ένα κοριτσάκι, την Ιζαμπέλα. Η Άννα Βελοσόφσκι μετά τον χωρισμό τους πήρε τη μικρή μαζί της στη Γερμανία.

Η σχέση με τη Μαρίνα Πατούλη

Ο Βλάσσης Χολέβας αρνήθηκε να δώσει απάντηση για τη σχέση που έχει με τη Μαρίνα Πατούλη. Όσον αφορά τη σχέση του με τη Μαρίνα Πατούλη, σημείωσε «η φημολογούμενη σχέση με τη Μαρίνα Πατούλη προέκυψε γιατί κάνουμε παρέα.

Με καλέσαν από το γραφείο της για φορέματα για το J2US. Εξέφρασε την επιθυμία να φτιάξει πράγματα με τη δική της υπογραφή.

Το ένα έφερε το άλλο και κάναμε πολλά πράγματα. Ο κόσμος λέει διάφορα. Δεν υπάρχει λόγος να απαντήσουμε με ναι ή όχι στο αν έχουμε σχέση. Προέχει το θέμα της δουλειάς».

Παρόλα αυτά η ιδια η Μαρινα Πατούλη είχε εμέσως επιβεβαιώσει τη σχέση τους, λέγοντας πολύ πρόσφατα: «Για μένα μετά από μια δύσκολη και πολύ σκληρή περίοδο που μοιραστήκαμε όλοι μαζί, ξεκινάω μια νέα πορεία με έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι καταξιωμένος στον χώρο του. Ο κ. Χολέβας μου δίνει έμπνευση και θεωρώ και εγώ σε εκείνον για να κάνουμε πολύ δημιουργικά πράγματα, να είμαστε μαζί να δημιουργήσουμε, να προσφέρουμε και όλα τα άλλα θα φανούν στην πορεία. Ο έρωτας είναι ζωή…».