Βλάσσης Χολέβας: Η απάντηση στη φημολογούμενη σχέση του με τη Μαρίνα Πατούλη

15 Μαρτίου 2022 14:27

Βλάσσης Χολέβας: Η απάντηση στη φημολογούμενη σχέση του με τη Μαρίνα Πατούλη

Ο Βλάσσης Χολέβας μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στη φημολογούμενη σχέση του με τη Μαρίνα Πατούλη, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τον Άγγελο Μπράτη.

Βλάσσης Χολέβας: Η απάντηση στη φημολογούμενη σχέση του με τη Μαρίνα Πατούλη

«Θέλουμε με τη μόδα να δώσουμε αισιόδοξα μηνύματα. Τη δουλειά την έμαθα από την μητέρα μου, είναι σχεδιάστρια.

Τσακωνόμαστε κάθε μέρα με τη μητέρα μου, αλλά κάθε μέρα τα βρίσκουμε. Είναι δημιουργικοί οι τσακωμοί μας. Πολλές φορές έχω δει σχέδιά μου σε 2 χρόνια σε μεγάλους οίκους».

«Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν ήταν έτοιμη για αυτό το βήμα, δεν τα πήγε καλά. Ήταν πολύ άκομψο που ο Άγγελος Μπράτης είπε ότι δεν ξέρει την Μέγκι Ντρίο, ήταν σαν επίθεση».

Για την προσωπική του ζωή και την πρώην σύζυγό του, ανέφερε: «Ήμασταν 4 χρόνια παντρεμένοι με την πρώην σύζυγό μου και έχουμε μια κόρη 12 ετών, η οποία μου μιλάει για την συλλογή μου, ότι πρέπει να γίνει μοντέρνα.

Η πρώην σύζυγός μου ήταν μοντέλο. Γνωριστήκαμε στα γενέθλιά μου σε ένα μαγαζί, και μετά τυχαία ξαναβρεθήκαμε. Ήταν παντρεμένη και χώρισε όταν γνωριστήκαμε».

Για τη Μαρίνα Πατούλη, είπε: «Η φημολογούμενη σχέση με την Μαρίνα Πατούλη προέκυψε γιατί κάνουμε παρέα.

Η Μαρίνα με τη μητέρα μου φτιάχνανε διάφορα πράγματα στο εργαστήριο. Γιατί να απαντήσουμε με ναι ή όχι στο αν έχουμε σχέση; Προέχει το θέμα της δουλειάς».

«Δεν μου αρέσει κάποιο μοντέλο από το GNTM φέτος»

Ο σχεδιαστής Βλάσσης Χολέβας έχει πολύ συγκεκριμένη άποψη για το GNTM και τα μοντέλα που βγαίνουν από το συγκεκριμένο reality show. Ο ίδιος μίλησε γι’ αυτό στην εκπομπή Ευτυχείτε και τον Σάββα Μπίτζα.

«Δεν είναι και από τις καλύτερες χρονιές του GNTM, πολύ ίντριγκα, ριάλιτι, τσακωμοί… Δεν επικεντρώνονται σε αυτό που πρέπει τα παιδιά.

Δεν έχω δει φέτος κάποιο μοντέλο από το GNTM που να μου αρέσει. Δεν έχω πρόβλημα να συνεργαστώ με κάποιο μοντέλο από το show», δηλώνει ο Βλάσσης Χολέβας και τονίζει:

«Δεν μου έχει γίνει ποτέ πρόταση συμμετοχής».