Βλάσσης Χολέβας: «Ό,τι χειρότερο έχω δει ποτέ το φετινό My Style Rocks… Λυπάμαι τους κριτές, πραγματικά»

29 Ιανουαρίου 2020 12:18

Χολέβας

Δεν δίστασε να εκφράσει την άποψή του για το νέο κύκλο του «My Style Rocks» ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Βλάσσης Χολέβας μιλώντας στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και τον δημοσιογράφο Σωτήρη Καραμίντζα. Σημείωσε, δε, πως λυπάται τους κριτές για το υλικό που έχουν στα χέρια τους!
«Νομίζω ότι αυτός ο τρίτος κύκλος, από όσα στιγμιότυπα κοίταξα, θεωρώ ότι είναι ίσως το χειρότερο που έχω δει ποτέ. Λυπάμαι τους κριτές, πραγματικά. Τους λυπάμαι. Έχουν πολύ κακό υλικό. Είναι πολύ χαμηλό το επίπεδο, τραγικό το υλικό» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βλάσσης Χολέβας.
Όσον αφορά τη νικήτρια του πρώτου κύκλου του GNTM, ο γνωστός σχεδιαστής πρόδωσε πως «την Ραμόνα την ξέρω καλά. Την ξέρω πριν από το παιχνίδι και την είδα πώς μεταμορφώθηκε ως άνθρωπος μετά το παιχνίδι».
«Ήταν σύζυγος, μητέρα και έκανε περιστασιακά λίγο μόντελινγκ. Δεν δούλευε πολύ σαν μοντέλο. Μόνη της αυτοπροσδιορίζεται, δικαίωμα της να κάνει ό,τι θέλει. Αν ο κόσμος το δέχεται, μπράβο της» πρόσθεσε ο Βλάσσης Χολέβας.
Θα έπαιρνε αλήθεια κάποιο κορίτσι από το GNTM σε επίδειξή του; «Δεν έχω κοιτάξει να πάρω τα κορίτσια από το GNTM σε επίδειξή μου. Δηλαδή δεν θυμάμαι καν ποιες ήταν πέρυσι» ανέφερε. «Αποδέχομαι ότι ο κόσμος έξω από τον κύκλο μου νομίζει ότι οι σχεδιαστές μόδας είναι ομοφυλόφιλοι» σημείωσε, μέσα σε όλα, ο Βλάσσης Χολέβας.