Βόμβα: αλλάζει τηλεοπτική στέγη ο Σάκης Ρουβάς! Ποιο κανάλι τον πολιορκεί

Δημοσιεύθηκε: 6 Μαρτίου 2021 08:00
Βόμβα: αλλάζει τηλεοπτική στέγη ο Σάκης Ρουβάς! Ποιο κανάλι τον πολιορκεί

Το The Voice έριξε αυλαία, αλλά το Idols ακόμη δεν βρίσκεται στον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ. Και αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά για το τηλεοπτικό μέλλον του Σάκη Ρουβά. Ειδικά από τη στιγμή που για τη θέση του παρουσιαστή στο The Masked Singer δεν είναι πλέον το φαβορί. Στο κανάλι του Φαλήρου είχαν μιλήσει με τον Σάκη για το σόου, αλλά αυτή τη στιγμή ο Νίκος Μουτσινάς έχει πάρει σαφέστατο προβάδισμα.

Και μπορεί οι σχέσεις του Ρουβά με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να είναι άριστες, αλλά αυτή τη στιγμή όλα είναι στον αέρα. Ο Τούρκος παραγωγός τον θέλει και του χρόνου στο The Voice, όμως μόνο σίγουρο δεν είναι ότι ο Σάκης θα είναι στον ΣΚΑΪ.

Κι αυτό γιατί υπάρχει ένα κανάλι (δύο σε ένα για την ακρίβεια) που τον πιέζει να πει το μεγάλο «ναι». Ο λόγος για τον όμιλο Alpha-Star. Οι σχέσεις του Ρουβά με την ιδιοκτήτρια εταιρεία είναι γνωστές και λέγεται ότι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο.

Οι επαφές λέγεται ότι είναι σε προχωρημένο σημείο, την ώρα που κάποιοι μιλούν για δεδομένη συμφωνία. Αυτό το ενδεχόμενο όμως δεν παίζει. Τουλάχιστον ακόμα. Λέτε να δούμε τον Ρουβά παρουσιαστή στο νέο Dancing with the stars; Αυτό το σενάριο αρχίζει και παίζει πολύ τελευταία. Και δεν είναι το μοναδικό project.

Ο ΣΚΑΪ και ο Ατζούν ίσως ετοιμάσουν ρελάνς. Όμως, τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.