Βόμβα για Πάρι Κασιδόκωστα και Τάμτα! Έσκισαν το σύμφωνο συμβίωσης

18 Δεκεμβρίου 2021 09:50

Βόμβα για Πάρι Κασιδόκωστα και Τάμτα! Έσκισαν το σύμφωνο συμβίωσης

Ο Πάρις Κασιδόκωστας και η Τάμτα μένουν μαζί σαν παντρεμένοι, αλλά δεν σκοπεύουν να παντρευτούν. Kαι μάλιστα το έχουν δηλώσει.

Το ζευγάρι πριν από καιρό, όταν αποφάσισαν να ζήσουν μαζί, είχαν υπογράψει ένα Σύμφωνο Συμβίωσης. Με το οποίο ορίζονταν όλα τα μεταξύ τους θέματα. Όμως, σε μια απρόσμενη εξέλιξη, αποφάσισαν να το ακυρώσου.

Και όχι, αυτό δεν συνέβη επειδή χώρισαν αλλά ούτε και επειδή αποφάσισαν τελικά να παντρευτούν. Αλλά επειδή θέλουν να είναι μαζί και ελεύθεροι. Κι αν αυτό φαίνεται κάπως δυσνόητο, είναι η ίδια η Τάμτα που δίνει τις απαντήσεις…

Τι τους κρατάει μαζί

«Δεν είναι κάτι τόσο σημαντικό για μένα ο γάμος, έως καθόλου. Νυφικό έχω φορέσει στη ζωή μου, πολύ μικρή μεν, αλλά το έκανα. Δεν ήταν ποτέ όνειρο μου, δεν είμαι αυτός ο τύπος», είπε η τραγουδίστρια. Ξεκαθαρίζοντας έτσι τις φήμες που κάθε τόσο τη θέλουν να παντρεύεται με τον επιχειρηματία. Και στην ερώτηση αν θα έλεγε το ναι σε μια ενδεχόμενη πρόταση γάμου, απάντησε:

«Δεν μπορώ να απαντήσω σ’ αυτό, θα ήταν χαζό εκ μέρους μου, γιατί η ζωή είναι πολύ απρόβλεπτη, δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να φέρει. Είναι όλα πιθανά αλλά δεν είναι κάτι που συζητάμε ούτε έχω βάλει μπρος για κάτι τέτοιο. Ό,τι έρθει, θα το δούμε».

Τι είναι, όμως, αυτό που τους κρατάει μαζί τόσα χρόνια; «Μας κρατάνε μαζί τα βασικά: αγάπη, σεβασμός, κατανόηση. Αλλά είναι και κάτι άλλο. Σε καμία περίπτωση δεν χάνουμε την ελευθερία μας για κανέναν άνθρωπο και για κανένα λόγο πάνω στη Γη. Σίγουρα κάνεις συμβιβασμούς μέσα σε μια σχέση, δεν είμαστε μόνο για την πάρτη μας, αλλά δεν πρέπει να θυσιάζουμε την ελευθερία μας. Και ο Πάρης και εγώ είμαστε δύο ελεύθεροι άνθρωποι. Δεν αντέχουμε την πίεση για κανένα λόγο. Δεν υπάρχει περίπτωση να θέλω να πάω κάπου ή να θέλει να κάνει αυτός κάτι και να το συζητήσουμε. Δεν υπάρχει καν θέμα συζήτησης, κάνει ο καθένας αυτό που επιθυμεί. Το τονίζω γιατί ακούω πολλά ζευγάρια να λένε ότι αυτό είναι ένα από τα βασικότερα προβλήματα στις σχέσεις τους. Δεν γίνεται να χάνεις τον εαυτό σου μέσα σε μια σχέση, είναι ανεπίτρεπτο», κατέληξε η τραγουδίστρια, δίνοντας ουσιαστικά το στίγμα της σχέσης αυτής, η οποία τους κρατάει μαζί εδώ και πάνω από πέντε χρόνια.

Πηγή: περιοδικό Ciao