Βόμβα Μανουσάκη: Ετοιμάζει και Κόκκινο Ποτάμι 3! Η συμφωνία με το Open

Συντάκτης: Newsroom

24 Ιουλίου 2022 10:00

Βόμβα Μανουσάκη: Ετοιμάζει και Κόκκινο Ποτάμι 3! Η συμφωνία με το Open

Το Open ρίχνει τελικά βόμβα με τον Μανούσο Μανουσάκη. Γιατί πριν ξεκινήσει το Κόκκινο Ποτάμι-Η συνέχεια, συμφώνησε ήδη με τον σκηνοθέτη και για το Κόκκινο Ποτάμι 3.

Ο Μανούσος Μανουσάκης μίλησε με τους ανθρώπους του καναλιού και αποφασίστηκε να προχωρήσουν και στον τρίτο κύκλο της ιστορικής σειράς. Η αλήθεια είναι ότι ο πρώτος κύκλος σάρωσε, στον σταθμό περιμένουν ανάλογο αποτέλεσμα και για τον δεύτερο κύκλο, οπότε γιατί να μην τριτώσει το καλό;

Οπότε το Open αποφάσισε να επενδύσει σε σίγουρη λύση για την επόμενη διετία. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι ιστορικές σειρές «τραβούν» στην ελληνική τηλεόραση.

Η συνέχεια λοιπόν για το Κόκκινο Ποτάμι θα επιμεριστεί σε τρεις θεματικούς κύκλους, όπως αναφέρει το youfly. Θα δούμε παράλληλες ιστορίες που εκτυλίσσονται σε Ελλάδα, Τουρκία, Πόντο, και φυσικά Σμύρνη, όπου και θα γυρίσουν θύμησες από την μεγάλη καταστροφή της το 1922.

Με βάση λοιπόν το παραπάνω πλάνο, τόσο του Μανούσου Μανουσάκη, όσο και του OPEN, οι δυο από τους τρεις θεματικούς κύκλους θα προβληθούν τη σεζόν 2022-2023. Ενώ ο τρίτος θα παιχτεί του χρόνου, με αφετηρία τη σεζόν 2023 και θα φτάσει φυσικά έως και το 2024, λογικά μέχρι το Πάσχα ή έστω λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου μισού της σεζόν.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει (πιθανόν και ολοκληρωθεί για τώρα) στη Θεσσαλονίκη. Ενώ θα συνεχιστούν στο Μεταξοχώρι, τα Αμπελάκια στη Λάρισα, τη Βέροια αλλά και τη Ξάνθη. Φυσικοί χώροι, εξωτερικά γυρίσματα και εντυπωσιακά σκηνικά που θα μας ταξιδέψουν και θα μας μεταφέρουν στο κλίμα της εποχής.

Η απόφαση και για τρίτο κύκλο σίγουρα μπορεί να εξέπληξε πολλούς. Η αλήθεια είναι ότι εξέπληξε και ο δεύτερος κύκλος. Ήταν κάτι που δεν περίμεναν οι περισσότεροι, όπως παραδέχθηκε και η πρωταγωνίστρια της σειράς, Αναστασία Παντούση. Αλλά ο Μανούσος Μανουσάκης είναι αποφασισμένος να φέρει για μία ακόμη φορά τα πάνω κάτω στην ελληνική τηλεόραση.

O μιντιάκιας