Βόμβα με Κωνσταντίνο Αργυρό ρίχνει το The Voice! Ποιον κόουτς θα αντικαταστήσει

24 Ιουλίου 2021 09:20

Κωνσταντίνος Αργυρός: το παραδέχθηκε για την κριτική επιτροπή του The Voice! Δείτε την ανάρτηση που ανέβασε

Ώρα αλλαγών για το The Voice, προκειμένου να εκτοξεύσει την τηλεθέασή του. Και η παραγωγή ελπίζει ότι θα τα καταφέρει. Βασικός στόχος είναι να βρεθούν φωνές που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Κάτι που δεν έγινε στο τελευταίο The Voice, με αποτέλεσμα η τηλεθέαση να μην είναι εκείνη που περίμενε η Acun Medya και ο ΣΚΑΪ. Στον τελευταίο κύκλο του μουσικού διαγωνισμού οι φωνές που προκρίθηκαν δεν κέρδισαν ιδιαίτερη θέση στις καρδιές των τηλεθεατών.

Πάντως δεν θα είναι η μοναδική αλλαγή. Κι αυτό γιατί θα έχουμε διαφοροποιήσεις και στη σύνθεση των κόουτς.

Αυτή τη στιγμή θεωρείται πολύ δύσκολη η παραμονή της Ελεονώρας Ζουγανέλη. Και η ίδια άλλωστε δεν τρελαίνεται με την ιδέα να παραμείνει στο The Voice. Όλα δείχνουν ότι έπειτα από δύο χρόνια θα αποχωρήσει.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Μια ανεξάρτητη γυναίκα με «ηχηρό» όνομα

Ποιος θα πάρει τη θέση της; Η παραγωγή θέλει διακαώς τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Ποντάρει πολύ στη δημοφιλία του και στην αύρα του. Η πρόταση στον τραγουδιστή έχει ήδη κατατεθεί. Και σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνος μόνο αρνητικός δεν είναι.

Οι φήμες λένε ότι και από οικονομικής πλευράς η πρόταση είναι ιδιαίτερα δελεαστική. Και αυτό είναι σίγουρα ένα ακόμη συν στο να πει το ναι. Στην παραγωγή αισιοδοξούν ότι τελικά η μεταγραφή θα γίνει.

Όσο για τις φήμες που κυκλοφόρησαν για τον Φοίβο, δεν ισχύουν. Άλλωστε, οι κανόνες του μουσικού ριάλιτι είναι σαφέστατοι. Κόουτς θα είναι μόνο τραγουδιστές.