«Βόμβα» στο Survivor! Ο Μάριος Πρίαμος σε ερωτική επαφή με παίκτρια και δεν είναι η Ελευθερίου!

Συντάκτης: Newsroom

24 Φεβρουαρίου 2023 15:19

«Βόμβα» στο Survivor! Ο Μάριος Πρίαμος σε ερωτική επαφή με παίκτρια και δεν είναι η Ελευθερίου!

Αποκάλυψη «βόμβα» για τις εξελίξεις στο Survivor All Star. Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης στο «Πρωινό μας», ο Μάριος Πρίαμος παραδέχεται στην Ελευθερία Ελευθερίου πως έχει έρθει κοντά ερωτικά με παίκτρια του ριάλιτι και δεν αναφέρεται στην Καρολίνα Καλύβα.

Ένα τέταρτο πρόσωπο φαίνεται πως προστίθεται στο ερωτικό τρίγωνο του Survivor All Star, όσο η Ελευθερία παραμένει στο παιχνίδι με την Καρολίνα να περιμένει την επιστροφή του Μάριου Πρίαμου.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Μάριος Πρίαμος κάνουν μια άκρως αποκαλυπτική κουβέντα.

«Στην κουβέντα που φαντάζομαι και ελπίζω ότι θα δούμε την Κυριακή, η Ελευθερία ρωτάει τον Μάριο, αν υπήρξε ερωτική επαφή και με άλλη παίκτρια του Survivor, εκτός από αυτή με την Καρολίνα. Ο Μάριος όχι μόνο το παραδέχεται αλλά λέει και για ποια πρόκειται. Αν δεν πει το όνομα στο επεισόδιο της Κυριακής, θα το σας το πω εγώ τη Δευτέρα», είπε στο «Πρωινό μας» ο Νίκος Παρτσώλης.

Ελευθερία Ελευθερίου: «Βίωσα το δικό μου Survivor μέχρι να έρθω εδώ»

Ελευθερία Ελευθερίου: «Βίωσα το δικό μου Survivor μέχρι να έρθω εδώ»

Η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε στην κάμερα του Survivor all star  και αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν ανάμεσα σε εκείνη και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια δήλωσε πως χρειάζεται χρόνος για να πουν πολλά με τον πρώην σύντροφό της.

«Χθες το βράδυ στο συμβούλιο ήταν αναπόφευκτο να μιλήσουμε για το προσωπικό μου θέμα με τον Μάριο. Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Είναι πάρα πολλή η πληροφορία και πάρα πολλά τα γεγονότα. Πολύς θυμός και πάρα πολλά μαζεμένα. Βίωσα το δικό μου Survivor μέχρι να έρθω εδώ. Δεν αφορά το Survivor, αλλά εμένα και τον Μάριο. Δεν ήρθα για να σταυρώσω κανέναν άνθρωπο, απλά έγιναν τα πράγματα κι έγινε μια αποκάλυψη μέσα από το παιχνίδι. Οπότε βρέθηκε κι αυτή η ομάδα κι αυτοί οι άνθρωποι που δεν φταίνε σε τίποτα να το έχουν υποστεί και να πρέπει σε μία ημέρα να διαχειριστούν όλες αυτές τις πληροφορίες. Θέλουμε κι εγώ κι ο Μάριος τον χρόνο μας να μιλήσουμε και να πούμε πάρα πολλά. Ήδη έχουμε μιλήσει κι έχουμε πάρα πολλά ακόμα να πούμε. Όλο αυτό χρειάζεται λίγο χρόνο», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου.