Βόσσου – Μικρούτσικος: Ξανά μαζί στο ίδιο σπίτι;

Δημοσιεύθηκε: 07/02/2020 15:18
Βόσσου – Μικρούτσικος: Ξανά μαζί στο ίδιο σπίτι;

Κάποτε υπήρξαν ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι και διατήρησαν μία πολύ ζεστή και αγαπημένη σχέση και μετά το χωρισμό τους. Στο σπίτι της Σοφίας Βόσσου αναρρώνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του.
Το σπιτικό φαγητό, η περιποίηση, η συνέπεια στη φαρμακευτική του αγωγή, οι κουβέντες, τα γέλια αλλά και η ασφάλεια που νιώθει κοντά στη Σοφία Βόσσου, κάνουν τον Ανδρέα Μικρούτσικο να ανακτά τις δυνάμεις του μέρα με την ημέρα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso.
«Ο Ανδρέας είναι οικογένειά μου. Είναι εδώ στο σπίτι μου, μαζί με τον γιο του Στέργιο, και περνάμε τέλεια. Έχουμε τα καλαμπούρια μας, τα γέλια μας, λέμε για τα παλιά, τα καινούργια και οι μέρες περνάνε ήρεμα. Μόλις πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, ήρθαμε εδώ. Με χαροποιεί που τον φροντίζω και θα παραμείνει όσο θέλει και όσο χρειαστεί, μέχρι να δυναμώσει ο οργανισμός του», δήλωσε η Σοφία Βόσσου στην Espresso.
Ο γνωστός παρουσιαστής μετά τον θάνατο του αδερφού του Θάνου κατέρρευσε. Ο πόνος της απώλειας και μια σειρά άλλων προβλημάτων που πιέζουν τα τελευταία χρόνια τον πάλαι ποτέ «βασιλιά» της ελληνικής τηλεόρασης, τον τσάκισαν.
Στις 4 Ιανουαρίου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με οξύ πνευμονικό οίδημα και καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια. Η κατάστασή του ήταν κρίσιμη. Το πανελλήνιο σοκαρίστηκε, ενώ εκείνος έδινε τη δική του μάχη διασωληνομένος.
Η Σοφία Βόσσου ήταν κοντά του όλες εκείνες τις ώρες, «τρέχοντας» με τη γραφειοκρατία, μιλώντας με τους γιατρούς, δίνοντας κουράγιο σε όλους.
Έγραψαν ιστορία
Ήταν το αχτύπητο δίδυμο της ελληνικής δισκογραφίας. Εξαιρετικοί μουσικοί και οι δυο, κατάφεραν να δημιουργήσουν μαζί τραγούδια που έγιναν τεράστιες επιτυχίες.
Το 1991 έφτασαν μέχρι την Eurovision με τη θρυλική «Άνοιξη», ένα τραγούδι το οποίο είναι πλέον διαχρονικό.
Έμειναν μαζί 10 χρόνια, αλλά δεν παντρεύτηκαν ποτέ.
«Μαζί χτίσαμε την καριέρα μας. Δεν ήταν δύσκολο να συνυπάρχουμε και στην σκηνή και στη ζωή, γιατί περνάγαμε όμορφα και διασκεδάζαμε», είχε δηλώσει η Σοφία Βόσσου για την σχέση τους.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT