Βουγιουκλάκη: Η σκηνή που παραλίγο να την σκοτώσει! Όλοι νόμιζαν ότι είναι νεκρή

26 Απριλίου 2022 15:53

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η σκηνή που παραλίγο να την σκοτώσει!

Ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της «Μανταλένας» παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή στην Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Βουγιουκλάκη: Η σκηνή που παραλίγο να την σκοτώσει! Όλοι νόμιζαν ότι είναι νεκρή

Η σταρ του ελληνικού κινηματογράφου είχε ένα σοβαρό ατύχημα που τρόμαξε τους συντελεστές της ταινίας.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη σε μια σκηνή της ταινίας τσακώνονταν με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ πάνω σε μια βάρκα.

Λίγο πριν πέσουν στη θάλασσα η Αλίκη χτύπησε το κεφάλι της στη βάρκα

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Ευτυχώς, μετά από λίγα λεπτά, η Αλίκη συνήλθε και συνέχισε τα γυρίσματα.

Μέλπω Ζαρόκωστα: «Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν ένα κακομαθημένο παιδί του Πειραιά»

Η Μέλπω Ζαρόκωστα υπήρξε μία από τις πιο επιτυχημένες και διάσημες ηθοποιούς της Χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.

Η Μέλπω Ζαρόκωστα μίλησε σε πρωινή εκπομπή και Αναφέρθηκε στις σχέσεις της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Ενώ αποκάλυψε πολλά για την προσωπικότητα και το χαρακτήρα των διάσημων σταρ του ελληνικού κινηματογράφου.

Η Μέλπω Ζαρόκωστα υπήρξε μία από τις πιο επιτυχημένες και διάσημες ηθοποιούς της Χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.

«Με τρόμο και πανικό πέρασα την περίοδο της πανδημίας. Έχω προσβληθεί από καρκίνο, μέχρι που κόντεψαν να μου κόψουν τα πόδια. Έμεινα έναν χρόνο στην Αγγλία και ο σύζυγός μου έμεινε εκεί, βρήκε μια Αγγλίδα και χωρίσαμε.

Με τον δεύτερο σύζυγό μου μείναμε περίπου 10 χρόνια παντρεμένοι, τον αγαπούσα, ήταν τόσο έξυπνος!

Βλέπω τις ταινίες μου τις παλιές. Πληρώθηκα αρκετά καλά, αλλά θα μπορούσα παραπάνω. Η Μέλπω Ζαρόκωστα υπήρξε μία από τις πιο επιτυχημένες και διάσημες ηθοποιούς της Χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.

Ήταν 8 χρόνων ο γιος μου όταν μάθαμε ότι, ο σύζυγός μου είχε καρκίνο και μπήκε εσωτερικός στο σχολείο Έχω 2 εγγόνια, ο ένας είναι 2,10 μέτρα.

Η Αλίκη ήταν πολύ όμορφο κορίτσι, ικανή, αλλά έπαιζε ψεύτικα και τα ψεύτικα δεν τα μπορούσα. Παλεύαμε με την Αλίκη στο “Ξύλο βγήκε από τον παράδεισο” και μου έλεγε “άσε με να ανέβω πάνω, η πρωταγωνίστρια είμαι”.

Η Αλίκη είχε ταλέντο και το κατέστρεψε, αλλά ήταν κραυγαλέα, έκανε υπερβολές, είχε και την ιστορία με τον άνδρα της που δεν της «φτούρισε», ήταν λίγος για την Βουγιουκλάκη. Ήταν ένα κακομαθημένο παιδί του Πειραιά, γενικά ένιωθε υποδεέστερος ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και ήταν. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν δυστυχής, αλλά ο ωραιότερος άνδρας του κόσμου.

Έχω φάει πολύ ξύλο στο ελληνικό θέατρο. Με τα χρήματα από τις ταινίες είχα αγοράσει 2-3 σπίτια, αλλά περισσότερα χρήματα είχα από τις διασκευές, τα κείμενα. Όταν έγινα ηθοποιός ο πατέρας μου δεν μου ξαναμίλησε. Έλεγε στην μητέρα μου “πες της αυτής να μου δώσει την σαλατιέρα”».

Η Μέλπω Ζαρόκωστα υπήρξε για χρόνια στενή φίλη της Αλίκης Βουγιουκλάκη.