Βουλευτής καταγγέλλει το φιλί της Βανδή με τη Βίσση

28 Δεκεμβρίου 2020 16:00

H μουσική συνάντηση της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή, το βράδυ του Σαββάτου στη σκηνή του «Just the 2 of us» όπως ήταν αναμενόμενο έγινε το απόλυτο viral στα social media. Πρώτο θέμα συζήτησης όμως έγινε και το φιλί που αντάλλαξαν στο στόμα.

Μέχρι σήμερα τα όσα διαβάζαμε για την καλλιτεχνική συνύπαρξη των δύο τραγουδιστριών στο πλατό του J2US, αφορούσαν τη φημολογούμενη μεταξύ τους κόντρα και πώς αυτή ξεπεράστηκε. Σήμερα όμως η συζήτηση μετατοπίστηκε στην τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό. Ο διευθυντής της κοινοβουλευτική ομάδας της Εληνικής Λύσης Βασίλης Γραμμένος σε ανάρτησή του στο Twitter, κατηγόρησε τις δύο τραγουδίστριες για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων για την εξάπλωση του κορονοϊού.

«Αυτές οι δυο κύριες (Βισση-Βανδή) που τυγχάνουν αναγνώρισης αλλά και απήχησης απο χιλιάδες κόσμο και κυρίως μικρά παιδιά, μπορεί να μας πει κάποιος υπεύθυνος από την Κυβέρνηση αν παραβίασαν τα μέτρα COVID-19 φιλώντας μάλιστα η μια την άλλη στο στόμα; Όλα αυτά σε ζωντανή μετάδοση», αναφέρει ο Βασίλης Γραμμένος.