Όλγα Φαρμάκη-Ηλίας Βρεττός: Στην Μύκονο με τα αμόρε τους (pics+vds)

Ζευγαροκαταστάσεις στο «ασπρονήσι» και αυτή τη φορά κάνουμε focus σε δύο αγαπημένα παιδιά της σοουμπίζ. Αφενός, η Όλγα Φαρμάκη, που βάζει φωτιά στο «πλουμιστό διαμάντι των Κυκλάδων» με την εξωτική εσάνς και το λεπτοκαμωμένο της κορμί, αφετέρου ο Ηλίας Βρεττός που έσκασε με αμόρε, σκέτο… δυναμίτη.

Ας πάμε στους πρώτους. Η Όλγα και ο σύντροφός της, Σταύρος Μαντόπουλος θέλησαν να περάσουν μερικές μέρες ξεγνοιασιάς χωρίς άγχος και υποχρεώσεις.

Το ερωτευμένο ζευγάρι που μένει κάτω από την ίδια στέγη στην Αθήνα, θέλησε να ταξιδέψει στο νησί των Ανέμων και να ζήσει τον έρωτά του με φόντο το απέραντο γαλάζιο. Η όμορφη fashion blogger φαίνεται να διανύει μια υπέροχη περίοδο στην ζωή της, αφού στο πρόσωπο του γοητευτικού επιχειρηματία σκαφών αναψυχής βρήκε όλα όσα ονειρεύτηκε. Απολαμβάνουν ο ένας τον άλλον, δε και φαίνεται.

Ο Ηλίας και η ξανθιά 

Όσο για τον Ηλία Βρεττό, που έχει επανέλθει πλήρως απ’ το ατύχημα που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή, απολάμβανε τις βουτιές του με ξανθιά, αγνώστων λοιπών στοιχείων μεν, κορμάρα, δε. Η κάμερα και πάλι ήταν εκεί και τους κατέγραψε. Πού ακριβώς; Στον κοσμοπολίτικο Ορνό. Ιδού.

Αποτέλεσμα εικόνας για ηλιας βρεττος ολγα φαρμακη

Ηλίας Βρεττός: Βουτιές στη Μύκονο με ξανθιά καλλονή!