Βρισηίδα Ανδριώτου: Αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μετά το Survivor

Συντάκτης: Newsroom

3 Αυγούστου 2022 12:54

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Στο Survivor πήγα για να ξεπεράσω τον χωρισμό με τον πρώην μου»

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει λόγω των αντίξοων συνθηκών που αντιμετώπισε στον Άγιο Δομίνικο.

Είναι η πρώτη φορά που παίκτες και παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης μιλούν δημόσια για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισαν ήταν από το τέλος του Survivor και λόγω των ακραίων συνθηκών που έζησα.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησε ανοιχτά και χωρίς περικοπές για το πρόβλημα που απέκτησε μετά το τέλος του Survivor επιστρέφοντας στην Ελλάδα

“Επειδή θα αρχίσετε να λέτε για κορώνα, δεν έχω. Το έχω από πότε που γύρισα από το παιχνίδι. Πρέπει οι αιματολογικές μου να είναι στον πάτο. Είμαι αδιάθετη, οπότε χάνω και πολύ αίμα. Οπότε σήμερα με έχει πιάσει περισσότερη κούραση από όλες τις υπόλοιπες μέρες. Τα πόδια μου από το πρωί που ξυπνάω τα νιώθω μουδιασμένα και ο αυχένας με πρόβλημα λόγω ότι έξι μήνες κοιμόμουν σε έναν σάκο. Θα αρχίσω θεραπεία από Σεπτέμβριο”

Αρκετές παίκτριες που είχαν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για να πάρουν μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor έχουν μιλήσει δημόσια για τα γυναικολογικά προβλήματα που αντιμετώπισαν λόγω των ακραίων συνθηκών της και της έλλειψης φαγητού.