Βρισηίδα Ανδριώτου: «Χωρίς τον Μαρτίκα δεν υπάρχει Survivor – Τι να βλέπουμε; Να τρέχουν σαν τα κατσίκια;»

Συντάκτης: Newsroom

30 Μαΐου 2023 15:05

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Χωρίς τον Μαρτίκα δεν υπάρχει Survivor – Τι να βλέπουμε; Να τρέχουν σαν τα κατσίκια;»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την επιστροφή του Σπύρου Μαρτίκα από το Survivor all star.

«Του έκανα έκπληξη στο αεροδρόμιο. Πήγαμε να δούμε τους φίλους του και μετά ήρθαμε να δούμε και την αδελφή του και τις ανιψιές του και μετά ήρθαμε σπίτι. Ο Πύρρος Δήμας είναι φίλος μας και πριν από το παιχνίδι. Η Αφροδίτη ήταν στήριγμα στον Σπύρο στο παιχνίδι. Ο Σπύρος έπαθε σοκ όταν με είδε στο αεροδρόμιο. Μου είπε ότι του έλειψα. Συγκινήθηκα όταν τον είδα. Ήθελα να κάτσει όσο το ήθελε εκείνος. Επειδή μου είπε ότι είχε κουραστεί, εντάξει. Ήταν 2 χρόνια, δεν είναι αθλητής, είναι 45-46 χρονών, οπότε 2 χρονιές σερί δεν θα το έκανε κανείς άλλος στην ηλικία του χωρίς backround αθλητικό. Για εμένα ο Σπύρος είναι all star survivor. Αξιοπρεπέστατος στα αγωνίσματα, reality παίκτης, στρατηγική».

«Είναι στρατηγικό το παιχνίδι, όποιος κάνει τα περισσότερα μαγειρέματα είναι αυτός που πρέπει να βγει νικητής. Όντως δεν είχα θέμα να μείνει κι άλλο. Έχω φτιάξει τον κύκλο μου. Μου έλειπε αλλά ήθελα να μείνει όσο μπορεί, να μείνει μέχρι το τέλος να τους κάνει λαμπόγυαλο γιατί είναι πανέξυπνος. Έχω πάρει πολλά μηνύματα και φαίνεται ότι χωρίς τον Σπύρο δεν υπάρχει Survivor. Δεν έχει ούτε reality.

Τι να βλέπουμε; Να τρέχουν σαν τα κατσίκια πέρα δώθε; Θα πάει πιο κάτω η τηλεθέαση. Ο Σπύρος είναι αθώα ψυχούλα, είναι παιδάκι. Είναι ένας ρόλος αυτό που βλέπετε γιατί αυτό είναι το παιχνίδι. Γι’ αυτό ήταν ίδιος και τις δύο χρονιές. Δεν έχω μιλήσει με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ούτε θα μιλήσω. Θα μιλήσει ο Σπύρος για την Ευρυδίκη που έχει να πει πολλά».