Βρισηίδα Ανδριώτου: «Η Ελευθερία και η Ευρυδίκη είναι κατευθυνόμενα playmobil από την κλίκα της συμφοράς»

Συντάκτης: Newsroom

8 Μαρτίου 2023 18:20

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Η Ελευθερία και η Ευρυδίκη είναι κατευθυνόμενα playmobil από την κλίκα της συμφοράς»

Καλεσμένοι στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βρέθηκαν η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Πάνος Θεοδώρου, οι οποίοι φυσικά σχολίασαν τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star.

«Μέχρι το Survivor που ήξερα εγώ, η στρατηγική ήταν πώς θα κάναμε σωστά τα ματσαρίσματα. Φέτος έχουμε πάει σε άλλο επίπεδο και ασχολούμαστε με πράγματα εκτός παιχνιδιού. Σε εμάς δε γνωρίζονταν οι παίκτες μεταξύ τους. Τώρα έχουν αναπτυχθεί φιλίες», ανέφερε αρχικά ο Πάνος.

Ενώ η Βρισηίδα τόνισε: «Ο Στάθης κάνει παρέα έξω με τον Σπύρο αλλά δεν θα μας πουν τα προσωπικά τους. Είναι πολλά που δεν βλέπουμε στο Survivor. Εγώ θα ήθελα ο νικητής του All Star να είναι στο παιχνίδι από την πρώτη μέρα. Η παραγωγή και όλοι ασχολούνται κάθε φορά με κάτι που κάνει ένας παίκτης μέσα στην εβδομάδα. Αποκλείεται ο Σπύρος να έχει πει τα προσωπικά του Στάθη στην Ελευθερία. Εγώ θεωρώ ότι η Ελευθερία και η Ευρυδίκη είναι κατευθυνόμενα playmobil από την κλίκα της συμφοράς».

«Εγώ νομίζω ότι η αξιοπρέπεια δεν πρέπει να ξεχνιέται», υπογράμμισε ο Πάνος Θεοδώρου για την Ελευθερία Ελευθερίου.

Στάθης Σχίζας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το Survivor all star

Στάθης Σχίζας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το Survivor all star

Στην Ελλάδα επέστρεψε o Στάθης Σχίζας μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor all Star.

Τον Στάθη όπως αποκάλυψε η εκπομπή, «Πρωινό Μας» τον περίμενε έξω από το αεροδρόμιο η αγαπημένη του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο Στάθης Σχίζας κατά την επιστροφή του δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι για το Survivor all Star, λόγω του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας είπε: «Παιδιά, νομίζω ότι στην Ελλάδα συμβαίνει κάτι πολύ σημαντικό, το οποίο πληροφορήθηκα και δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με το παιχνίδι. Εδώ θρηνούμε τόσο κόσμο, ντροπή σε όλους τους υπεύθυνους. Για το παιχνίδι έχουμε χρόνο να μιλήσουμε, ευχαριστώ πολύ».