Βρισηίδα Ανδριώτου: Ο Σπύρος Μαρτίκας και η παρεξήγηση με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Συντάκτης: Newsroom

16 Ιουνίου 2022 14:35

Βρισηίδα Ανδριώτου: Ο Σπύρος Μαρτίκας και η παρεξήγηση με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «love it» και μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor, τη σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα αναφέρθηκε επίσης και στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Για τον Σπύρο Μαρτικα είπε:

«Όταν με έσπρωξε ο Σπύρος Μαρτίκας δεν υπερέβαλα, ήταν όντως απότομο. Στην αρχή δεν ήθελα καν να τον βλέπω, γιατί όταν είναι ο σύντροφός σου που λες ότι είσαι ερωτευμένη, τον αγαπάς και όλα αυτά και ξαφνικά κάνει κάτι τέτοιο είναι κάπως. Όλα αυτά μου τα έχει πει ο ίδιος. Εγώ δεν του έχω πει σ’ αγαπώ ενώ αυτός μου έχει πει. Πίσω από τις κάμερες μου είχε εκδηλώσει ανοιχτά τα αισθήματά του. Από την ένωση ξεκίνησε να με φλερτάρει και η Ευρυδίκη έβαλε το χέρι της. Άρχιζε να με θαυμάζει, ερχόταν τα πρωινά και με ξύπναγε με ένα φιλί», δήλωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Στο τέλος το ζούσαμε κρυφά, γιατί άκουγε πολύ άσχημα σχόλια από την ομάδα του. Δεν χαιρόταν κανείς με αυτό γιατί πίστευαν ότι εξαιτίας αυτού θα μείνουμε στο παιχνίδι».

Η παρεξήγηση με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου:

«Πριν μπούμε στο παιχνίδι, λέγαμε ο καθένας πράγματα που γνωρίζαμε ο ένας για τον άλλο. Το μόνο που είπα εγώ είναι τη γνωρίζω για την Ναυσικά και που την έχω γνωρίσει. Η Μυριέλλα τα παραφούσκωσε και να έχει κοντά της στη Ναυσικά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί της, ξέρω καλά τι έχω πει, δεν θα κάτσω να την παρακαλέσω να με πιστέψει».