Βρισηίδα Ανδριώτου: «Στο Survivor πήγα για να ξεπεράσω τον χωρισμό με τον πρώην μου»

Συντάκτης: Newsroom

19 Ιουνίου 2022 15:43

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Στο Survivor πήγα για να ξεπεράσω τον χωρισμό με τον πρώην μου»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μετά την αποχώρησή της από το Survivor ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» στον ΣΚΑΙ.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησε για τον Σπύρο Μαρτίκα αλλά και τον λόγο που πήγε στο Survivor.

«Για το Survivor με πήραν τηλέφωνο. Είχα χωρίσει εκείνη την περίοδο και λέω “άντε να πάω να τον ξεπεράσω”. Δεν είναι κάποιος που ξέρετε ο συγκεκριμένος πρώην. Γενικά, δε δείχνω την προσωπική μου ζωή. Όσες σχέσεις και να είχα, δεν τις έχω προβάλει στο Instagram. Μια φορά κάποιος ήθελε ντε και καλά για να το δείξει αυτός, όχι εγώ. Δεν τις πουλάω. Είχα λοιπόν μια σχέση 1.5 χρόνο, χώρισα και ήθελα να πάω να τον ξεπεράσω στο Survivor», ανέφερε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

O Σπύρος Μαρτίκας και το ειδύλλιο 

«Ήταν αλήθεια αυτό που είχαμε με τον Σπύρο. Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησε από την ένωση, λίγο πιο πριν ήταν περισσότερο πλάκα όπως ότι με έπαιρνε αγκαλιά για να μην ανέβω με τις λάσπες στο κρεβάτι μου, μετά στην ένωση ήρθαμε πιο κοντά με μια φάση που έγινε backstage που δεν θέλω να τα αποκαλύψω όλα. Έκανε πάρα πολύ κρύο, τον πλησίασα και πήγα κοντά του και κοιμήθηκα στην αγκαλιά του. Αυτό του άρεσε και μετά υπήρχε αυτό το φλερτ μέχρι που μαλώσαμε, όταν και με ψήφιζε γιατί είχαμε μαλώσει».

«Αυτό μας έφερε κοντά! Μαλώσαμε backstage και εκεί καταλάβαμε ότι ο ένας θέλει τον άλλον! Δεν θα πω ότι υπάρχει έρωτας. Μέσα σε έναν μήνα δεν ερωτεύεσαι έναν άνθρωπο και ειδικά σε ένα παιχνίδι που… ο Σπύρος είναι πολύ έξυπνος και παίζει το παιχνίδι πάρα πολύ καλά. Τα περισσότερα δηλαδή που λέει δεν τα εννοεί. Άλλα λέει και άλλα γίνονται από πίσω», κατέληξε.

Βρισηίδα Ανδριώτου: Ο Σπύρος Μαρτίκας και η παρεξήγηση με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «love it» και μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor, τη σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα αναφέρθηκε επίσης και στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Για τον Σπύρο Μαρτικα είπε:

«Όταν με έσπρωξε ο Σπύρος Μαρτίκας δεν υπερέβαλα, ήταν όντως απότομο. Στην αρχή δεν ήθελα καν να τον βλέπω, γιατί όταν είναι ο σύντροφός σου που λες ότι είσαι ερωτευμένη, τον αγαπάς και όλα αυτά και ξαφνικά κάνει κάτι τέτοιο είναι κάπως. Όλα αυτά μου τα έχει πει ο ίδιος. Εγώ δεν του έχω πει σ’ αγαπώ ενώ αυτός μου έχει πει. Πίσω από τις κάμερες μου είχε εκδηλώσει ανοιχτά τα αισθήματά του. Από την ένωση ξεκίνησε να με φλερτάρει και η Ευρυδίκη έβαλε το χέρι της. Άρχιζε να με θαυμάζει, ερχόταν τα πρωινά και με ξύπναγε με ένα φιλί», δήλωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Στο τέλος το ζούσαμε κρυφά, γιατί άκουγε πολύ άσχημα σχόλια από την ομάδα του. Δεν χαιρόταν κανείς με αυτό γιατί πίστευαν ότι εξαιτίας αυτού θα μείνουμε στο παιχνίδι».

Η παρεξήγηση με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου:

«Πριν μπούμε στο παιχνίδι, λέγαμε ο καθένας πράγματα που γνωρίζαμε ο ένας για τον άλλο. Το μόνο που είπα εγώ είναι τη γνωρίζω για την Ναυσικά και που την έχω γνωρίσει. Η Μυριέλλα τα παραφούσκωσε και να έχει κοντά της στη Ναυσικά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί της, ξέρω καλά τι έχω πει, δεν θα κάτσω να την παρακαλέσω να με πιστέψει».