Βρισηίδα Ανδριώτου: «Θα δούμε αν θα ταιριάξουμε με τον Σπύρο – Δεν είμαι ερωτευμένη ακόμα»

Συντάκτης: Newsroom

19 Ιουνίου 2022 18:07

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Θα δούμε αν θα ταιριάξουμε με τον Σπύρο - Δεν είμαι ερωτευμένη ακόμα»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο Σπύρο Μαρτίκα και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«O Σπύρος Μαρτίκας δεν ήταν απλά φίλος μου, ήταν και η «σχέση» μου. Ο σύντροφος μου, το αγόρι μου, ο άνδρας μου, δεν ξέρω πως να το πείτε γιατί ότι και να πω σαν τίτλο κατακρίνεται! Ναι, ήταν κάτι παραπάνω από φίλος μου. Απαντάω σε όλους ότι ήταν αληθινό και δεν κάνω ποτέ κάτι ψεύτικο. Πρέπει να το είχαν καταλάβει γιατί με τις αντιδράσεις μου, σαν Βρισηίδα, είχα δείξει ότι είμαι αυθόρμητος άνθρωπος και δεν κρύβομαι. Είτε είναι η κάμερα μπροστά είτε όχι, είμαι η ίδια. Οπότε εγώ θα πω ότι και την σχέση με τον Σπύρο, αν δεν ήταν αληθινή, δεν θα την έδειχνα στην τηλεόραση. Είναι δυνατόν να δείξω ένα ψεύτικο πράγμα στην τηλεόραση; Εκτίθεμαι. Δηλαδή ο μπαμπάς μου, η μαμά μου τι θα πουν αν δεν ήταν αληθινό;».

«Δεν μπορώ να πω μεγάλες κουβέντες για το μέλλον. Ο πρώην σύντροφος μου με είχε αλλάξει και είμαι αυτή που είμαι σήμερα, το ξέρει και ο Σπύρος. Χάρη στον πρώην έχω αυτοεκτίμηση και αυτοσεβασμό και θα τον αγαπάω για πάντα. Τώρα ο έρωτας… με έρωτα περνάει! Θα δούμε αν θα ταιριάξουμε με τον Σπύρο και θα τον ερωτευτώ, γιατί ακόμα δεν είμαι ερωτευμένη. Δεν μπορείς να ερωτευθείς έναν άνθρωπο μέσα σε έναν μήνα. Στη συνέχεια ερωτεύεσαι τις χάρες του και τον χαρακτήρα του. Θα το δείξω αν ξεπεράσω τον πρώην μου».

«Δεν έχει τύχει ακόμα να συναντηθούμε με την Ναυσικά και δεν το επιδίωξα γιατί δεν έχω πάει ακόμα να δω ούτε τους γονείς μου. Δεν είχα κόντρα… Ήταν του παιχνιδιού. Ξέρω ότι η Ναυσικά, όπως και γω, έπρεπε αναγκαστικά να σχολιάζουμε η μία την άλλη και ας μην το θέλουμε επειδή γίνονταν πράγματα. Δεν είχα κάτι μαζί της, δεν υπάρχει κόντρα και ούτε θα την συνεχίσω έξω από το Survivor» συμπλήρωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου.